Connery

Ford lancerer en stor, billig og elektrisk SUV

Ford All-Electric Explorer er klar i 2024


Ford Explorer plejer at være synonym med en stor, tung og brændstoftørstig SUV i amerikanerklassen, men den brændstofstunge del bliver byttet ud med et batteri, i Fords nye version. 

Den nye elektriske Ford Explorer bliver et europæisk produceret take på Exploreren, og den skulle efter sigende være klar til levering allerede i starten af 2024. 

ANNONCE
Ford All-Electric Explorer - Ford Motor Company - Ford lancerer en stor, billig og elektrisk SUV Ford All-Electric Explorer - Ford Motor Company

Ford har præsenteret de indledende informationer om bilen, og mens det endnu ikke er blevet ultra-specifikt, fortæller man at den elektriske SUV vil kunne lade fra 10 til 80%  på 25 minutter med en lynlader - og mens priserne endnu ikke er offentliggjorte, fortæller Ford Danmark, at prisen lander et sted i omegnen af 340.000 kroner - det er relativt billigt, for en bil der bærer navnet Explorer. 

ANNONCE
Ford Electric Explorer - Afsløring

Den nye elektriske Ford Explorer bygges i Europa og kombinerer "tysk teknologi med amerikansk arv". 

Sådan lyder det, fordi den nye elektriske Ford bygges på den elektriske MEB-platform (fra VW), og størrelsesmæssigt lander den formentligt ikke langt fra en ID.4.

Designet af bilen er dog umiskendeligt Ford, og den elektriske Explorer bærer på et udtryk der langt hen ad vejen ligner den ældre version, stor og med klare rene linjer. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce