Connery

Første kig: Exploding Kittens - serien

The Oatmeals populære kortspil er blevet til en animationsserie

Web-comic artisten Matthew Inman har på internettet været kendt som The Oatmeal, siden han først lancerede sit website tilbage i 2009. Gennem tiden har han skabt nogle ret opmærksomhedsvækkende tengeseriestriber, flere af dem har affødt utallige memes - men det han efterhånden er mest kendt for, er kortspillet Exploding Kittens, der blev søsat som et sideprojekt i 2015, gennem en massiv populær Kickstarter-crowdfundingkampagne. 

Siden da er 'Exploding Kittens' blevet et kæmpehit, både som fysisk kortspil, men også i app-version - og det var en af grundende til, at Netflix for at par år siden investerede i franchisen. 

Allerede dengang, blev der spekuleret i, om Netflix ville udvikle det kendte navn til et mere Netflix-rettet underholdningsprodukt - og de bekræftede selv planerne for et par år siden. 

ANNONCE
Exploding Kittens - Foto: Netflix - Første kig: Exploding Kittens - serien Exploding Kittens - Foto: Netflix

Nu er første teaser til animationsserien langt om længe blevet udgivet. 

Man kunne måske forestille sig Exploding Kittens som en meget sketch-baseret serie, men det tyder på at man rent faktisk har udviklet en fortælling. Mens plottet er en smule vag, er hovedtrækkene i den kommende historie centreret omkring en kat, der ret beset er en inkarnation af Gud, og denne versions kamp i den evige komflikt mellem himmel og helvede. 

Netflix har ikke en fast premieredato, men lover at serien ankommer i 2024. 

ANNONCE
Teaser: Exploding Kittens
?si=neGu-MWEJV5KbfIy
Del

Seneste nyt