Connery

Trailer: Første blik på Zack Snyders sci-fi epos Rebel Moon

Sofia Boutella, Anthony Hopkins, Charlie Hunnam er bare et par af stjernerne i den kommende to-delte filmsaga

Rebel Moon, for nogen kommer Netflix' store sci-fi satsning ud af det blå, mens den for dedikerede Zack Snyder-fans har været længe ventet.  Traileren til Zack Snyders sci-fi epos, Rebel Moon, dukkede op som kulminationen på Netflix' "Geeked Week", og den skuffer bestemt ikke. Filmen, som er den første i en to-delt science-fiktion saga, er en forsmag på eventyr, action og fascinerende sci-fi sekvenser.

ANNONCE
Sofia Boutella som Kora i Rebel Moon. Foto: Clay Enos/Netflix ©2023 - Trailer: Første blik på Zack Snyders sci-fi epos Rebel Moon Sofia Boutella som Kora i Rebel Moon. Foto: Clay Enos/Netflix ©2023

Rebel Moon følger Kora (Sofia Boutella), en mystisk fremmed, der efter en nødlanding på en fjern måne, begynder et nyt liv blandt et fredeligt samfund af bønder. Hendes fortid og unikke evner bliver imidlertid afgørende for samfundets overlevelse, da de står over for en nådesløs trussel fra den tyranniske Regent Balisarius (Fra Fee) og hans lede right-hand man, Admiral Noble (Ed Skrein).

Filmen byder på et imponerende cast, herunder Sofia Boutella, Anthony Hopkins, der lægger stemme til den ældgamle mekaniske beskytter Jimmy, og Charlie Hunnam som den hårdtslående pilot og lejesoldat Kai. Andre nøglefigurer er General Titus (Djimon Hounsou), sværdmesteren Nemesis (Doona Bae), og mange flere.

Snyder er kendt for sine visuelt imponerende værker som "300" og "Man of Steel", og Rebel Moon svælger i Znyder-ismer! I Rebel Moon har han foruden sin plads i isntruktørstolen også fungeret som medforfatter.

Premiere og efterfølger: "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire" har premiere på Netflix den 22. december 2023. Dens efterfølger, "Rebel Moon - Part Two: The Scargiver", forventes at følge kort efter i april 2024.

ANNONCE
Rebel Moon - Trailer
?si=nJkpEUbbeRJHeG--
Del

Seneste nyt