Connery

ASUS er klar med 3D bærbare, der ikke kræver briller eller andet udstyr

Skærme der for alvor popper!

3D-teknologier har haft sine op- og nedture - de fleste kan nok skrive under på, at 3D-film og billeder er en ret sjov gimmick - men at de varierende typer af briller man skal bruge, svinger gevaldigt i brugervenlighed - men det er faktisk muligt at se 3D-billeder på en skærm, uden brug af ekstraudstyr. 

De første par dedikerede brillefri 3D-skærme har allerede været på markedet et stykke tid, men nu er teknologien klar til at blive pakket i en bærbar computer. 

ASUS pionerer deres version af teknologien, ASUS Spatial Vision, med to nye laptops i 2023. 

Teknologien er i første omgang tænkt til kreative professionelle der arbejder med 3D-grafik, men ASUS forestiller sig også teknologien er interessant for content creators af forskellige slags. 

ANNONCE
ASUS Vivobook Pro 16X 3D OLED (K6604) - ASUS er klar med 3D bærbare, der ikke kræver briller eller andet udstyr ASUS Vivobook Pro 16X 3D OLED (K6604)

Den ene maskine hedder ASUS ProArt Studiobook 16 3F OLED H7604 - og introduceres som verdens første mobile 3D OLED arbejdstation - og foruden den dedikerede 3D-skærm på 3.2K opløsning med 120 Hz opdateringshastighed, er den en heftig maskine med 13. generations Intel i9-rpcessor og GeForce RTX 40-serie grafikkort. 

Denne maskine lanceres i andet kvartal 2023. 

Den anden maskine hedder ASUS Vivobook Pro 16X 3D OLED K6604 - denne er en anelse mere 'letvægt' end arbejdsstationen, men kommer stadig med samme brillefri skærmteknologi, i9-processor og dedikeret grafikkort. 

Hvad de nye 3D laptops kommer til at koste, er der endnu ingen indikation om - men tjek videoen herunder, hvis du er nysgerrig på teknologien. 

ANNONCE
ASUS Spatial Vision
Del

Seneste nyt

Annonce