Connery

Her er ASUS Zenfone 10, den mest kraftfulde lille Android-mobil til dato

Lille smartphone med stor performance?

ASUS har annonceret deres nyeste smartphone, Zenfone 10, og det er en lille pakke med masser af power. 

Den nye smartphone er designet til at appellere til fans af kompakte mobiler, men dens top-tier performance kan gøre den attraktiv for alle Android-brugere.

Med dens kompakte ramme og kraftfulde ydeevne, er Asus Zenfone 10 designet til at give brugerne alt, hvad de forventer fra en premium Android-telefon, men i et overraskende lille format. 

ANNONCE
ASUS Zenfone 10 - Her er ASUS Zenfone 10, den mest kraftfulde lille Android-mobil til dato ASUS Zenfone 10

Zenfone 10 er udstyret med en 5.9-tommers OLED-skærm (2400 x 1080), som kan opnå en opdateringsfrekvens på op til 144Hz, hvilket giver en glidende og responsiv skærmoplevelse. Under skærmen finder vi en Snapdragon 8 Gen 2-chipset, der driver telefonen, understøttet af et valg mellem 8, 12 eller 16 GB RAM.

På trods af dens lille størrelse, rummer Zenfone 10 en imponerende mængde lagerplads, med muligheder, der går op til 512 GB. Bag på telefonen finder du et 50MP hovedkamera og et 13MP ultrabredt kamera, mens et 32MP selfie-kamera sidder på forsiden.

Telefonen understøtter 30W kablet og 15W trådløs opladning, og har et 4,300mAh batteri, der lover en god batterilevetid. Zenfone 10 vil være tilgængelig i en række farver: Midnat Sort, Stjerneblå, Aurora Grøn, Eclipse Rød, og Komet Hvid.

Selvom Zenfone 10 har mange fordele, er der et par punkter, der skal bemærkes. ASUS tilbyder kun to års softwareopdateringer til denne telefon, hvilket er kortere end hvad nogle konkurrenter tilbyder. Desuden kan de kamerafunktioner som telefonen tilbyder, være begrænset i forhold til andre premium telefoner, og det er et kompromis der findes, når man skal gå ned i fysisk størrelse..

Zenfone 10 lanceres officielt fra 31. juli. Standardversionen med 8GB RAM og 256GB lagerplads vil koste 5.999 kroner, mens en 16GB/512GB model koster 6.999 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt