Connery

Volkswagen har smækket den første VW ID.7 på vejen

Første kig på Passats elektriske afløser

Volkswagen har taget til vejene omkring Las Vegas med deres nye ID.7 

Den kommende elbil er blevet sluppet løs under elktronikmessen CES, hvor gæster kan være heldige at få et glimt af den nye bil, der kører på den elektriske MEB-platform. 

VW ID.7 er produktionsmodellen, af bilen der i 2022 blev præsenteret som konceptbilen ID.AERO - Nu i en mere produktionsvenlig udgave, der er klar til at indtage sin plads i VW's elektriske verdensprogram efter ID.4

ANNONCE
VW ID.7 - Volkswagen har smækket den første VW ID.7 på vejen VW ID.7

Messe-udgaven af ID.7 er blevet udstyret med en ret unik digital camouflage-lakering, der består af 40 lag maling. Nogle af lagene er strømførende - mens andre er isolerende - og resultatet er, at bilen kan oplyse lakeringen, så bilen lyser op sammen med lyden fra anlægget. Den specielle lakering finder nok ikke vej til produktionsmodellen - men det er der til gengæld en række andre specifikationer der gær. 

VW fortæller, at ID.7 er i stand til at tilbagelægge en rækkevidde på 700 kilometer (WLTP) på en opladning - et resultat af bilen relativt lave vindmodstand. 

ID.7, som ret beset er Passatens elektriske afløser, kommer til at føles væsentligt større - ikke alene på grund af det flade gulv, der ikke har udfordringer med en kardantunnel - men også fordi hjulafstanden - i forhold til Passaten er øget med 20 centimeter. 

Der er endnu intet konkret om lanceringsdato eller danske priser. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce