Connery

'Tipsy Scoop' i New York sælger is med både smag og procenter fra alkohol

Hvem åbner lige sådan en biks i Danmark?

Sommeren er over os, og for mange er det forhåbentlig lig med ferie. Og som de fleste ved, er ferie jo klart lig med lysten til en lille hverdagsbrandert.

Men også med lysten til is. 

Så hvorfor ikke kombinere de to? 

Jeg synes, det lyder helt genialt, og det syntes is-forretningen Tipsy Scoop i New York også, da de kombinerede det bedste af to verdener: Is og sprut!

Det hele startede ud som en familietradition, hvor Melissa Tavss', skaberen af boozy is, tip, tip, tip-oldefar begyndte at sælge is rundt omkring i Europa. Mange, mange år senere begyndte Tavss at eksperimentere med at kombinere is og alkohol, og bum - Tipsy Scoop blev skabt.

'Tipsy Scoop' i New York sælger is med både smag og procenter fra alkohol

Butikken åbnede den 7. maj på E. 26th Street, og folk stod gerne i kø i 2-3 timer for at smage isen - og få en lille skid på.

Butikken har forskellige limited edition smage hver måned. Sidste måned var det margarita, og i denne er det vores allesammens sommerdrink, Aperol, der kan fåes i isform. Og skal du en tur til New York til juli? Så glæd dig til at sætte tænderne i en Frosé Rosé!

Er du så heldig at sommeren står på en tur til New York, så lov os at besøge stedet! Indtil videre må vi bare håbe på, at der er nogen, der åbner en tilsvarende i DK.

Anyone??

Sunny skies ☀️ and whiskey ice cream 🍦 Coming at you soon #NYC #kipsbay 📸 @sweetsandsunsets

Et opslag delt af Tipsy Scoop (@tipsyscoop) den

Del