Connery

The Mandalorian er nu klar med 3. sæson

Din Djarin og Grogu er klar til nye streaming-eventyr!

Det er fterhånden et stykke tid siden vi sidst har set The Mandalorian. 2. sæson af den populære Star Wars live action-serie premierede i slutningen af 2020 - og nu er tredje sæson langt om længe klar til streaming på Disney+.

Inden du kaster dig hovedkulds ud i den nye sæson, er der en vigtig lille ting at være opmærksom på, hvis du vil være up-to-date og sprang over liveactionserien the Book of Boba Fett sidste år - serien udviklede sig nemlig til noget af en Mandalorian-fest hen mod slutningen, og der er vigtige udviklinger i forholdet mellem mandalorianeren og baby Yoda (Grogu), som kommer til at spille en rolle i den fortsatte historie, i Mandalarian S3. 

Første afsnit af den tredje sæson er allerede på plads, og traileren for den nye sæson ser ud til, at vi kunne vende tilbage til et mere regulært 'ugens eventyr' plot, med en overliggende historie der fortsat flettes ind. 

Den nye sæson giver nærmere kig på Din Djarins hjemmeplanet Mandalore - og både Bo-Katan og den lille mekaniker Babu Frik kigger forbi - i hvert fald i traileren. 

Se The Mandalorian 3 på Disney+. Nye afsnit af the Mandalorian sæson 3 udgives ugentligt - onsdage.

ANNONCE
The Mandalorian 3 - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce