Connery

The Mandalorian pryder specialudgaven af det trådløse Logitech A30 headset

Hvem skød først? - Med det nye Logitech Star Wars headset kan du prøve at lytte dig frem til svaret

Det er godt nok ikke udført i ugennemtrængelig Beskar - men looket og feature-sættet er på plads i The Mandalorian-versionen af Logitechs A30 gaming-headset, der introduceres sammen med tredje sæson af den populære Star Wars-serie. 

Logitech A30 Wireless The Mandalorian Edition er tro mod franchisets legendariske æstetik og afspejler det strømlinede design i det originale A30 headset. Headsettet er udstyret med memory foam på ørepuderne og hovedbøjlen og kan tilpasses yderligere med magnetisk aftagelige ørepuder.

ANNONCE
Logitech G A30 headset The Mandalorian Edition - The Mandalorian pryder specialudgaven af det trådløse Logitech A30 headset Logitech G A30 headset The Mandalorian Edition

Din Djarin pryder det nye headset på siden af venstre ørekop, mens Clan Mudhorn-tagget er aftegnet på den højre. Der er også adskillige gemte hints, som er inspireret af showet, på headsettet, så gamere og fans kan gå på opdagelse i Mandalorians hemmeligheder.

Headsettet er udstyret med en avanceret aftagelig bommikrofon samt en integreret mikrofon, der ifølge Logitech giver krystalklar stemmekvalitet. 

Med en batterilevetid på mere end 27 timer, kan du nyde trådløs frihed på tværs af platforme og galakser. 

ANNONCE
Logitech G A30 headset The Mandalorian Edition - The Mandalorian pryder specialudgaven af det trådløse Logitech A30 headset Logitech G A30 headset The Mandalorian Edition

"Med den nye A30 Mandalorian edition er vi stolte af at have designet et headset, der hylder aftrykket efter The Mandalorian og Star Wars-galakserne. Vi håber, at fans er lige så vilde med det, som vi er", udtaler Peter Kingsley, chief marketing officer hos Logitech G.


Pris og tilgængelighed


Logitech G A30 Wireless Gaming Headset The Mandalorian Edition findes på logitechG.com og hos udvalgte globale forhandlere fra marts 2023 til en vejledende udsalgspris på 1.999 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce