Connery

Streaming TV-udbyderen Allente rykker ind på hardware med egen Google TV dongle

Google TV - Allente-edition

Allente er en af flere spillere i TV-branchen, der leverer en kombination af flow-tv og streamingtjenester - og den service forsøger de nu at gøre endnu mere brugervenlig med en egen-brandet version af Google TV streaming Dongle (Efterfølgeren til Google Chromecast). 

Der er ikke noget direkte revolutionerende ved denne version af Google TV - men for de der abonnerer på og foretrækker at bruge Allente over andre services, er tilgangen blevet gjort væsentligt let, med en dedikeret Allente-knap på Google TV fjernbetjeningen. 

"Allente Streaming Hub er den perfekte teknologi til dem, der ønsker hurtig og nem adgang til deres TV-udvalg. Frem for alt tror vi, at den bliver populær - både for vores voksende antal streamingkunder og for de kunder, der ønsker at tilføje en TV-løsning til den eksisterende løsning, for eksempel i sommerhuset," siger Mahmoud Mustapha, kommerciel direktør hos Allente.

"Lanceringen af Allente Streaming Hub og det faktum, at vi er de første i EMEA med en tilpasset operatør-streaming-dongle med Google TV, er muligt takket være samarbejdet mellem Allente, Google og SEI Robotics. Det bliver utrolig spændende at følge kundernes reaktioner på Allente Streaming Hub og se, hvordan vi kan tage næste skridt i vores rejse mod et endnu større kundefokus," siger Jon Espen Nergård, teknisk direktør hos Allente.

"Google TV’s interface giver operatører fordelen af Googles allerbedste funktioner i sin klasse, samtidig med at operatørens investeringer og tiden man bruger på at gå fra idé til produkt reduceres. Vi ønsker Allente, som en af vores første operatørpartnere globalt, tillykke med lanceringen af deres nye Google TV-enhed," lyder det fra Amanda Short, Director, Global TV Platform Partnerships, Google.

Pris og tilgængelighed

Allente Streaming Hub koster 576 DKK ved lanceringen og kan købes via Allentes hjemmeside eller kundeservice. Produktet lanceres samtidigt i Sverige og Norge og senere også i Finland.

ANNONCE
Del

Seneste nyt