Connery

Gratis streaming: Oversigt - hvor og hvor længe? [2023]

Skal du have tiden til at gå med underholdning inden for hjemmets fire vægge? Eller på farten? 

Det konstante udbud og efterspørgsel på streamingtjenester, har gjort det svært at overskue hvad man skal kaste sine dyrebare sparekroner efter, men der er råd for det.

Se også: Guide - Sådan får du adgang til amerikansk Netflix

Det dér med at subscribe til flere forskellige streamingtjenester kan blive en dyr fornøjelse, men til vores alles held, har de fleste af udbyderne mulighed for prøveabonnementer, der meget belejligt ligger mellem 14 dage og en måned, så vi har valgt at lave en overskuelig gennemgang af disse muligheder. 

Jeg vil understrege, at ingen af disse tjenester har betalt os, for at fremhæve deres platform, og du vil også se, at vi har løbet de dansk tilgængelige platforme igennem fra en ende. Nogle af disse tilbyder os en lille salgsprovision, hvis du rent faktisk tilmelder dig tjenesten som betalende kunde - gennem links, der er markeret som reklamelink, det tjener vi nok ikke det store på - men pointen her er at fremhæve måderne du gratis kan få lidt ekstra underholdning i hverdagen - og hvis du bliver så glad for det at du bliver hængende, er det win/win hele vejen rundt. 

God fornøjelse. 

ANNONCE

CMORE

Cmore kan bedst beskrives som en nordisk konkurrent til de store internationale tjenester. Her er de store trækplaster internationale film og serier, men tjenesten har også egne produktioner som agentserien Hamilton og den fortsat nye film i krimiserien Beck. 

Streamingtjenesten trækker bruger-bedømmelser fra IMDB til alle deres serier og film, så du kan hurtigt sortere efter dine kvalitetspræferencer. Standardabonnementet koster 99 kroner/md.

2 ugers gratis ikke-købsbetinget streaming med vores kampagnelink

Klik her (Reklamelink): Cmore 

ANNONCE

Disney+

Disney Plus er på rekordtid blevet kæmpestor herhjemme, og er allerede en fast del af mange danskeres primære streamingpakker. Her finder man selvfølgelig alt fra de klassiske Disney-tegnefilm over de enorme universer fra Star Wars og Marvel, til det kæmpe kartotek fra 20th Century Fox.

Den 23. februar 2021 begyndte Disney+  at fordoble deres bibliotek med over 1000 nye film og serier. 

Tilføjelser byder blandt nye afsnit af Grey's Anatomy, 24 Timer, Prison Break og Family Guy. Siden lanceringen er der også kommet et væld af eksklusive film på tjenesten, herunder The Banshees of Inishering, Predator-prequellen Prey og gourmet-gyseren The Menu.

Prisen for et månedligt abonnement på Disney+ er 79 kroner. Ved at tegne et årsabonnement til 790 kroner, finder man en besparelse på 15% - eller det samme som to måneder gratis. 

ANNONCE

Viaplay

Hos Viaplay har man fokus på både masser af udenlandsk underhold i form af serier og film, men også egne produktioner og et væld af reality fra TV3-kanalerne. 

Her tilbyder man en uges gratis streaming til nye kunder.

1 uger gratis for nye brugere

Klik her: Viaplay Film og Serier. Prøv en gratis uge – Ingen binding

ANNONCE

DRTV

Licensfinansierede DR er gratis at bruge, du har nemlig allerede finansieret det hele gennem licenspengene. 

Her fra redaktionen fremhæver vi gerne en stor del af indholdet fra DR3-produktionerne, som ekstremt bingeværdigt materiale, og egentlig også DR-nyhederne som en god nyhedskilde.

Gratis altid

Klik her: DR TV - Gratis for licensbetalere.

ANNONCE

Netflix

StreamingGIGANTEN Netflix er garant for ekstremt meget bingeværdigt materiale, og der er blandt andet lige landet ny sæson af Narcos og et par andre spændende sager (Husk at følge med i vores månedlige streamingguides, hvor vi anbefaler indhold på tværs af tjenester)

Netflix har sit så meget på det tørre, at de for nyligt fjernede muligheden for en gratis prøvemåned, så her er der ikke andet at gøre, end at bide i det sure æble og betale - men chancen for, at du har det, er allerede stor. 

Ikke gratis

Netlfix har tre prismodeller: Basis til 79 kroner, Standard til 114 kroner og Premium til 149 kroner - forskellen på pakkerne beror i hvor mange brugere og hvor høj en kvalitet der kan streames. Jeg vil fraråde at nøjes med basis-pakken, indhold under HD-kvalitet er for træls. 

ANNONCE

TV2 Play

Hos TV2 har de lavet et lidt specielt abonnementprogram. Hvis du er total ligeglad med deres livekanaler, kan du abonnere på deres on-demand programmer via basis-pakken, som koster 49 kroner/md MED reklamer eller 79 kroner/md. Derudover findes favorit-pakken og favorit+sport, der begge inkluderer live-programmer og koster en anelse mere - sport-dækningen er måske ikke lige den idéelle ting at hoppe på pt, hvor mange begivenheder aflyses. 

Det fine ved TV2 Play, er at de tilbyder 14 dages gratis prøve på deres basis abonnement. 

14 dages gratis for nye kunder

Klik her: TV2 Play abonenmentoversigt.

ANNONCE

DiscoveryPlus

DiscoveryPlus har overtaget Dplay, og er Discovery Networks nordiske streamingtjeneste, der blandt andet samler op på programmer og reality-tv fra Kanal 5, Discovery Channel, Kanal 6 og Kanal 4. 
Her er der masser af dansk krimi, fede dokumentarer fra Discovery, dansk reality - og både det danske Top Gear og den originale version.

Gratis med reklamer - eller 14 dage gratis på underholdningspakken (Prisen står til 49kr/md med reklamer og 79kr/md uden reklamer) 

Klik her: DiscoveryPlus

ANNONCE

Prime Video (Amazon)

Amazons streamingtjeneste er en af de knapt så brugte herhjemme, men det betyder ikke, at der mangler indhold - og faktisk er det det eneste sted, du kan se de danske Turbomodul-drenges serie Helved. Amazon har en lang række af lange og bingeværdige serier, som jeg tidligere har highlightet i artiklen her

Prime Video har en begrænset prøveperiode på en uge - til gengæld er tjenesten i den billigere ende, med en pris på 5.99 eruo/md (45 kroner).

7 dage gratis for nye kunder. 

Klik her: Primevideo

ANNONCE

HBO Nordic HBO Max

Ahh.. HBO seriernes hjem, som de selv kalder det. Er det blevet tid til et catch-up med Game of Thrones? Hvis ikke, er der masser af nye sager og sæsoner som The Outsider, Vikings, ZeroZeroZero, His Dark Materials og Power. Westworld.

I 2021 skiftede HBO Nordic til HBO MAX. Det medførte en reducering i abonnementsprisen fra 99kr/md til aktuelt en pris på 79 kroner om måneden. 

HBO Max kører uden prøveperiode, men er til gengæld billigere end det gamle HBO Nordic.

HBO Max

Klik her: HBO Max

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce