Connery

Google Pixel 7a: Luksusfunktioner til lavpris

Her er Googles nye budget-smartphone

Google præsenterede i sidste ugen en ny smartphone ved deres årlige udviklerkonference I/O. 

Den nye Pixel 7a er en budgetvenlig smartphone med opgraderet kamera, forbedret sikkerhed og et mere robust design. Også en ny Pixel Tablet er blevet præsenteret, til senere lancering i herhjemme.

Pixel-telefonerne har altid været kendt for deres imponerende kameraer og fornuftige priser. Med lanceringen af Pixel 7a skærpes konkurrencen på begge fronter. Den nye smartphone, som er efterfølgeren til Pixel 6a, kommer med adskillige opgraderinger, der inkluderer et betydeligt forbedret kamera, nye sikkerhedstiltag og et mere holdbart design.

Hjernen bag det hele er Googles Tensor G2-chip, som også er at finde i premium-modellerne Pixel 7 og Pixel 7 Pro. Denne chip sikrer, ved hjælp af machine learning, en hurtigere og mere effektiv smartphone - nu også til en budgetvenlig pris.

Det er første gang, at flere af de smarte funktioner kendt fra Googles premium-smartphones kan opleves på en smartphone i den noget billigere a-serie. Pixel 7a er fx udstyret med funktioner som ansigtslås, der øger sikkerheden, samt 8 GB RAM, en 90Hz-skærm og trådløs opladning.

ANNONCE
Google Pixel 7A - Google Pixel 7a: Luksusfunktioner til lavpris Google Pixel 7A

Opgraderet Kamera

Googles roste kamerasystem er blevet opgraderet med flere smarte og forbedrede funktioner i den nye smartphone. Takket være Tensor G2-chippen, som understøtter funktionen Super Res Zoom 8x, er brugerne - ifølge Google - sikret skarpe og detaljerige billeder selv over store afstande.

Derudover er kameraet blevet opgraderet med en sensor, der er 72 procent større end sensoren på Pixel 6a, og et helt nyt 13-megapixel ultravidvinkelobjektiv er blevet tilføjet, som gør det muligt at fange endnu mere i ét billede.

Robust Design

Pixel 7a er pakket ind i det samme velkendte design som de dyrere modeller Pixel 7 og 7 Pro. Rammen omkring telefonen er blevet forstærket, så den bedre kan klare fald og slag. Aluminiumsindpakningen er produceret af 100 procent genanvendt aluminium.

Pixel 7a kommer i fire forskellige farver: Charcoal (gråsort), Snow (snehvid), Sea (havblå) og Coral (koralrød). Derudover kan du tilkøbe et ekstra cover designet specifikt til Pixel 7a. Det kommer i fem farver: Charcoal, Snow, Sea, Seafoam og Coral.

Pris og tilgængelighed

Den vejledende salgspris for Google Pixel 7A er 3.999 kroner - den forhandles direkte hos Google og hos udvalgte butikker og forhandlere som Elgiganten og Proshop.

ANNONCE
Del

Seneste nyt