Connery

Stauning lancerer deres dyreste flaske whisky til dato

Den er dyr nok - til gengæld får du en stol med i købet!

Stauning Whisky har haft stor succes med at bryde de gængse normer i Whisky-branchen, og deres fandenivoldskhed har gang på gang belønnet sig. Nu har de kastet sig ud i en særlig populær Whisky-kategori, nemlig den, hvor destilleriet udgiver en ekstremt begrænset small batch sending af de dyre dråber, til en heftig pris. 

Men med et Twist. 

ANNONCE
Stauining Peat 'HFJ' limited edition - Stauning lancerer deres dyreste flaske whisky til dato Stauining Peat 'HFJ' limited edition

Staunings single malt Stauning Peat kommer kun i 250 flasker og den koster 70.000 kroner - per flaske. 

Særudgaven er en tørverøget single malt whisky, der er lagret på Amarone vinfade.

Det er sådan set ret dyrt - men til gengæld får de mulige købere et par ekstra sager med i købet:

ANNONCE
Stauning og Finn Juhl Whiskystolen i skøn forening - Stauning lancerer deres dyreste flaske whisky til dato Stauning og Finn Juhl Whiskystolen i skøn forening

Stauning har indgået et samarbejde med 'House of Finn Juhl' der den dag i dag producerer Finn Juhls populære designmøbler - og her får man med hver flaske et eksemplar af Finn Juhls hidtil uproducerede Whiskystol. 

"For os er det ganske enkelt ekstraordinært, at Finn Juhl designede en stol, hvor et glas whisky indgår på denne måde. Det fortæller alt, hvad man behøver at vide om ham. Han designede frit, uden at tænke over det kommercielle aspekt af sine kreationer," siger Hans Henrik Sørensen, medstifter af House of Finn Juhl. De første 250 solgte stole vil være nummererede, og med stolen følger både den særlige flaske fra Stauning Whisky samt et whiskyglas mundblæst af Mikkel Yerst. 

Whiskystolen, whiskyen og whiskyglasset blev præsenteret onsdag den 15. juni i House of Finn Juhls showroom i København, Gothersgade 9.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce