Connery

Ny udgave: iPhone SE

Apples billigste smartphone har fået bedre chip og en række andre forbedringer

Den fysiske hjem-knap eksisterer stadig på iPhone SE - men selvom udseendet på Apples mest prisvenlige smartphone er nogenlunde genkendeligt, er der en del mærkbare forbedringer, at finde i den nye SE-model, der overtager tjansen fra 2020-modellen. 

Der er sket en del med iPhones siden topmodellerne havde et look der minder om SE-modellen, men i den nye model, kan man godt tale om at udseendet til en hvis grad snyder, for der er blevet skruet gevaldigt op for performancen i den nye iPhone SE, som Apple netop har præsenteret. 

ANNONCE
iPhone SE - Ny udgave: iPhone SE iPhone SE

Den største opgradering finder man i chippen, her har Apple nemlig fundet plads til at implementere den samme chip der benyttes i iPhone 13, nemlig A15 Bionic - og det gør den nye iPhone SE i stand til at prale af, at være op til 1.8 gange hurtigere end en iPhone 8, som om ikke andet er det åndelige ophav for denne smartphones look. 

Sammen med A15-chippen kommer også et markant forbedret strømforbrug og et helt nyt kamerasystem, der trækker på AI-funktionaliteten i systemet.

Den nye iPhone SE er på samme måde den første i SE-serien, der tilbyder 5G understøttelse, som en tilføjelse til 4G og ældre signalstandarder. 

Pris og tilgængelighed
iPhone SE fås i modeller med 64 GB, 128 GB og 256 GB i farverne midnat, stjerneskær og (PRODUCT)RED fra 3.999 kroner.

iPhone SE (2022) kan forudbestilles fra 11. marts 2022 og vil være tilgængelig i salg fra den 18. marts 2022. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt