Connery

iPad Air (Gen 5) hurtigere end nogensinde

Apples slankeste iPad får M1-chip

Femte generation af iPad Air er nu blevet fremvist, og mens designet holdes i det velkendte, er Apples lettere iPad nu på samme platform-generation som iPad Pro. 

iPad Air 5 er blevet udstyret med Apples M1-chip, der gør den nye iPad Air op til 60 procent hurtigere end modellen den afløser, og samtidig bliver den grafiske ydeevne dobbelt så hurtig, mens batteritiden er blevet endnu bedre. 

ANNONCE
iPad Air med Magic Keyboard - Apple - iPad Air (Gen 5) hurtigere end nogensinde iPad Air med Magic Keyboard - Apple

"Hvad end det er en studerende, som tager uddybende noter, en indholdsskaber, som arbejder på sit seneste projekt, eller en gamer, som spiller grafiktunge spil, elsker brugerne iPad Air for dens fantastiske ydeevne og alsidighed, der kommer i et så bærbart design," udtaler Greg Joswiak, Apples Senior Vice President of Worldwide Marketing i forbindelse med introduktionen af den nye model. 

Med i pakken med den opgraderede chip, får iPad Air nu også mulighed for 5G netværk - hvilket er nice-to-have i et mere fremtidssikret produkt. 

Pris og tilgængelighed
Den nye iPad Air kan bestilles fra og med fredag den 11. marts på apple.com/dk/store og i Apple Store-appen i 29 lande og områder, herunder USA, og vil være tilgængelig fra fredag den 18. marts.

iPad Air Wi-Fi-modeller er tilgængelige med priser fra 5.299 kroner, mens priserne på Wi-Fi + Cellular-modellerne starter fra 6.699 kroner. Den nye iPad Air fås i konfigurationer med 64 GB og 256 GB og i farverne space grey, stjerneskær, lyserød, lilla og blå.

ANNONCE
Del

Seneste nyt