Connery

Nu kan nu få en kaffe, der kombinerer to af de mest ikoniske drikke: Kaffe og rødvin

Go eller no go?

Det er ikke lang tid siden, vi kunne berette om, at der nu findes en kaffe med smag af whisky. Og hvorfor stoppe der? Hvis man kan lave kaffe med whiskysmag, hvorfor så ikke også med smag af rødvin?

Lyder det for mærkeligt? Well, ikke desto mindre er det nu en realitet. Coffee producenten Wild Card Roasters har teamet op med winemaker Molinari Private Reserve for at lave en sammenblanding af to af mine absolutte favoritter (hver for sig i hvert fald): Vin-infuseret kaffe. 

FoodBev fortæller, at det har taget dem omkring to et halvt år at få den helt rigtige, rige smag af kaffe med blåbær, som de ledte efter. De har valgt rødvin frem for hvidvin, da rødvin indeholder flere antioxidanter, som ville gå bedst til kaffesmagen. 

Og hvor kan du så få fat i den? Ja, desværre må du helt til Napa Valley i Californien for at smage den, men hvis det skulle gå hen at blive en succes, håber de to firmaer for en mulighed for at udvide. 

Jeg ved ikke helt, hvad jeg tænker om det. Jeg elsker kaffe, og jeg elsker rødvin, men sammen? Det skulle vel komme an på en prøve!

Del