Connery

Madlavningsinput: 5 opskrifter der imponerer

Fyldte Bao, grillet Whisky Sour, glaseret svinebryst mm.

Vi kan ikke være de eneste, der savner at gå på restaurant og få god service og lækker mad - take-away er en løsning, men det begynder også at føles lidt gammelt og dovent, så derfor har vi haft travlt med opskrifterne på Mandekogebogen

Jeg har plukket fem opskrifter der virkelig imponerer, uden at skulle være helt vanvittige at give sig i kast med. Det spænder lige fra et virkeligt spændende twist på den klassiske Whisky Sour cocktail, over IKEA-inspirerede kødboller og glaseret svinebryst, der bare smager helt fantastisk. 

God fornøjelse!

ANNONCE
Madlavningsinput: 5 opskrifter der imponerer

Whisky Sour - Grillet

Cocktails uden alt for mange dikkedarer er de bedste cocktails, og en klassisk Whisky Sour går man aldrig galt i byen med. 

Hvad nu hvis man grillede citronen, inden man pressede saften? Du ved, grillet citron ligesom man serverer til fisk!

Det fungerer helt fortrinligt, og du kan finde "opskriften" her

ANNONCE
Madlavningsinput: 5 opskrifter der imponerer

IKEA Kødboller

Som en slags plaster på såret, over at IKEA er lukket i krisetider, har IKEA i England frigivet noget legendarisk: Den officielle opskrift på de klassiske köttbullar, og det fungerer fandme bare. 

Tjek den ud her!

Madlavningsinput: 5 opskrifter der imponerer

Vilde takes på klassiske smørrebrød: Kokkens Natmad

Et højt belagt smørrebrød efterlader alle med en lille glædeståre i øjenkrogen, men det behøver ikke altid være det samme. Rasmus har udviklet en håndfuld helt nye takes på en række klassiske højt belagte smørrebrød, og "Kokkens Natmad" med rosa-stegt steak, estragon-mayo og friterede løg, er noget af det bedste der er sket i nyere tider. 

Find fremgangsmåden her - sammen med en håndfuld andre gode takes på smørrebrødet. 

ANNONCE
Madlavningsinput: 5 opskrifter der imponerer

Nemme stegte Bao-boller med fyld

Bao-boller er noget helt specielt - normalt er vi danskere vandt til sprødt brød, knasende skorper og bagte brødprodukter.

Men bao-teknikken damper selve brødet, så det får en helt anden luftig og lækker struktur.

Her er en tøm-køleskabet version a la indbagte bao-boller!

Mem, lækker og uimodståelig!

Se opskriften på de svampede, indbagte bao-boller her.

ANNONCE
Madlavningsinput: 5 opskrifter der imponerer

Glaseret svinebryst

Slow food perfekt til at sprede lidt smil på køkkenbordet.

Langtidsbraiseret svinebryst, for eksempel.

Men hvis man lige vil forkæle smagsløgene lidt ekstra?

Så kan man lige glasere svinet op i soya og honning!

Det giver en fantastisk smag, der minder lidt om en uhellig samhørighed mellem spareribs, shortribs og generelt alle de lækre udskæringer, hvori der indgår 'ribs'.

Tjek opskriften her. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce