Connery

Skål julen ind med tequila: Tranebær Margarita

Skål!

Kunsten at mixe en velsmagende cocktail består af den helt rigtige farve, duft, smag og præsentation. En oplevelse, som inddrager sanserne og hvor intet er overladt til tilfældighederne.
Cointreau's tranebær margarita garanterer det perfekte twist mellem frisk lime, røde bær og undertoner af bitre nuancer. Sæsonen bliver lidt sødere med denne smagsrige cocktail!

ANNONCE
Tranebær Margarita - Ingredienser
  • 3 cl Tequila
  • 3 cl Cointreau
  • 6 Frosne tranebær (stødte)
  • 1 cl Rosmarin sirup
  • 1 cl Friskpresset limesaft
  • 3 tranebær og en stilk rosmarin til pynt
  • Sukker

Fremgangsmåde
Hæld alle ingredienser i en shaker, mos tranebærrene og fyld shakeren med is. Ryst i ca. 10 sekunder og si over et afkølet cocktailglas. Sæt tre tranebær på en rosmarinkvist, dyp den i sukkersirup og vend i sukker og læg den som pynt på glasset.
Rosmarin sirup: Kog 1 dl. sukker, 1 dl. vand og 6 små kviste rosmarin indtil sukkeret er opløst. Afkøl og opbevar i køleskabet.

ANNONCE
Skål julen ind med tequila: Tranebær Margarita
Del

Seneste nyt

Annonce