Connery

Kirby and the Forgotten Land: Spildemo lader spillere teste deres færdigheder med Carby

Har Kirby endelig taget munden for fuld?

Kirby er måske ikke lige så kendt som Super Mario eller Link, men Nintendos nuttede og skræmmende altædende maskot er langt om længe klar til et nyt eventyr, der tager det lille lyserøde væsen til nye planer.

Nintendo Switch er måske ikke den heftigste spillekonsol på markedet, men den aldrende konsol er mere populær en nogensinde - og det er nok mest af alt takket være Nintendos lineup af eksklusive spilfranchises, der på en eller anden måde hele tiden lykkedes med at tage deres respektive genrer til nye højder: Tænk Super Mario Odyssey, Zelda: Breath of the Wild, Luigis Mansion 3 eller for den sags skyld Animal Crossing.

Kirby har måske ikke nået helt de samme højder, men den lille maskot har en særlig nostalgisk plads i mange Nintendo-fans hjerter, og derfor er det ret spændende, når Kirbys næste eventyr smider den i et postapokalyptisk tre-dimensionelt platformunivers. 

For at give fans en formsag på det kommende spil, har Nintendo nu udgivet en gratis demo af spillet, med et forholdsvist pænt udsnit af spillet. 

Vi har allrede været i gang, og kan konstatere at Kirby stadig er altædende - men det er ikke alt der kan indtages lige problemfrit: Det bliver det nu ikke værre af - for når Kirby forsøger at sluge en bil, bliver bilen tryllet om til en Kirby-styret "Carby" og et af spillets Carby-segmenter er at finde i selvsamme demo - og det er overraskende underholdende gameplay. 

Kirby and the Forgotten Land lanceres på Nintendo Switch den 25. marts 2022. 

ANNONCE
Kirby and the forgotten land - overview trailer
Del

Seneste nyt

Annonce