Connery

Kendrick Lamar kommer til Roskilde 2023

Kendrick Lamar er tilbage på Roskilde Festival efter otte års fravær

Den amerikanske rapper Kendrick Lamar er blevet tilføjet til årets program på Roskilde Festival. Kendrick Lamar optrådte senest på festivalen i 2015, og hans tilstedeværelse har været længe ventet af mange af festivalens gæster.

Kendrick Lamar anses som en af sin generations største og mest indflydelsesrige rappere og er kendt for sin kunstneriske integritet og energiske liveoptrædener. Kendrick var booket til Roskilde Festival både i 2020 og 2021, men koncerterne blev aflyst på grund af coronapandemien - men i 2023 sker det!

Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, udtaler: "Vi er meget glade for at kunne tilføje Kendrick Lamar til vores program. Han er en kunstner af internationalt format, og hans liveoptrædener er en oplevelse ud over det sædvanlige."

Kendrick Lamar har udgivet en række succesfulde albums og er kendt for hits som "HUMBLE." og "DNA." Han har modtaget flere priser, herunder 17 Grammy Awards, og hans musik er blevet rost af både kritikere og publikum.

ANNONCE

Dagens offentliggørelse af nye navne til årets Roskilde Festival omfatter en imponerende og alsidig række af kunstnere og aktivister. Blandt de seneste tilføjelser til festivalens program er Caroline Polachek, Weyes Blood, Code Orange og afropoppens grandmother, Angélique Kidjo. Disse kunstnere vil sammen med mange andre give koncerter og optrædener på årets festival.

Derudover vil festivalgæsterne også have mulighed for at opleve performanceværket "It doesn't look like anything to me" præsenteret af Josefine Opsahl og Jules Fischer. Dette værk har allerede modtaget stor ros og anerkendelse fra anmeldere og kunstelskere.

Endelig vil festivalgæsterne kunne opleve en særlig lydinstallation skabt af kulturinstitutionen Resonerende Rum i samarbejde med et kor bestående af en række af festivalens foreningsfrivillige. Denne lydinstallation med titlen "The Sound of Every Day - Roskilde" vil præsentere et unikt lydportræt af selve Roskilde Festival og give festivalgæsterne en unik oplevelse af festivalens atmosfære og stemning.

Roskilde Festival 2023 finder sted fra den 29. juni til den 2. juli 2023.

ANNONCE
Nye navne på Roskilde Festival 2023 plakaten - 28. februar 2023

Kendrick Lamar (US)

Angélique Kidjo (BJ)
Caroline Polachek (US)
Code Orange (US)
Weyes Blood (US)

Benny Jamz (DK)
Clarissa Connelly's Canon (DK)
Derya Yildrim & Grup Simsek (TUR)
First Hate (DK)
Fulu Miziki (CD)
Indigo De Souza (US)
Nora Brown (US)
Phelimuncasi (ZA)
Special Interest (US)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce