Connery

Hvordan ville verden se ud, hvis Superman var en skurk?

Den nye trailer til Brightburn sparker røv!

Jeg har tidligere skrevet om, at vi nærmer os enden på superheltegenren, der har domineret det store lærred i mere end et årti. 
At enden på æraen skydes i gang at Gunn-familien er særlig underholdende, når man tænker på, at James Gunn i al hast blev fyret fra sin rolle som instruktør på Guardians of the Galaxy-filmene på grund af nogle forsøgte-at-være-edgy-og-sjov-tweets fra hans fortid.

Om dette er Gunn-brødrenes måde at hævne sig på er tvivlsomt, men en ting er sikkert... Brødrene er ikke de eneste, der føler at superheltefilmene, som vi kender dem, har gået deres gang og det er på tide med noget nyt.
I denne sammenhæng betyder "noget nyt" dog stadigvæk film om mennesker med superkræfter - men denne gang bruger de deres kræfter for egen vindings skyld!

Nu hvor vi har fået det ude af verden, så er der endnu ikke noget negativt at sige om Brightburn. 
Den ser oprigtigt ud til at blive en spændende film, der er klippet flot og med en interessant vinkel på den velkendte superheltegenre.

Gunn-brødrene og instruktøren David Yarovesky (der selv havde en rolle i Guardians of the Galaxy) har med Brightburn skabt genren "superhero horror" og vi får det første kig på den i maj.

Start med at se traileren og læs derefter om filmen, holdet bag og hvorfor det er på tide med en film som Brightburn.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dinko Juric Dinko Juric

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt