Connery

Her er et genialt tilbud på et PlayStation 5-klar 55" OLED TV

LG OLED CX55 er billigere end nogensinde

Hvis du har gået og ventet på Black Friday, som en god anledning til at opgradere tv'et derhjemme, har du rigeligt at se til. 

Som altid er der en del at være opmærksom på, når butikkerne ser sit snit til at få dumpet sidste års restmodeller af til en "god" pris, og det kan svært at navigere. Ja, du kan sagten få et 65" til under 5.000 - men hvor godt er det?

Hvis du er på udkig efter det bedste og nyeste, og noget hvor du ikke står og savner en masse features, så snart du får koblet den nye generations konsoller til - er her et godt tilbud, som vi har fundet på Proshop.

Det er nemlig 55" udgaven af den vanvittigt håndterbare OLED-skærm, som vi for en måned siden testede i 48". Om det skrev vi følgende:

"LG CX48 er et fabelagtigt tv, og en af de - i skrivende stund - billigste måder, at anskaffe sig et tv, der tjekker så mange rigtige bokse, at det legitimt kan anbefales som et next-gen konsol tv, som vil give dig den bedste oplevelse med henholdsvis Xbox Series X og PlayStation 5. 

Fra hvad vi ved om de nye konsoller, bliver 8K opløsning ikke relevant i gaming i lang tid - hvad der derimod kommer til at spille en stor rolle i billedkvaliteten, er muligheden for rent faktisk at udnytte den hurtige opdateringshastighed på 120Hz/120 FPS. Her er det meget få skærme fra 2019, og et stadigt begrænset udvalg af 2020-modeller, der rent faktisk kan være med - men LG CX48 er - med.

4K opløsning, OLED-display, HDR10 Pro og 4K120Hz-understøttelse? It's all there. 

Prisen for TV'et kan måske lyde til at være i den høje ende - men præcis kombinationen af rette features i dette tv, gør det til en perfekt skabning, i en meget bred niche (Gaming) - og er perfekt som enten primært tv i et mindre hjem , eller en ekstravagant løsning i gamerværelset. "

LG OLED CX55 er storebroren - og mens CX48 holder en pris på 9.999 kroner, er denne sag sat ned fra en stabil pris på 12.999,- til 8.888 kroner. Det er odt nok ikke "spar halvdelen"-tilbud, men det er en seriøs skærm til seriøse tv-entusiaster. 

Se Black Friday tilbuddet på LG CX55 her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce