Connery

Gates Carbon Drive

Det er ikke her kæden hopper af!

Det er langt fra alle, der glade for at rode med en fedtet cykelkæde, og nok også et par stykker der ikke kan finde ud af det. Derfor er det ikke underligt, at der bliver udviklet i alternative trækmetoder for cyklisterne. Ud over at det har et par fordele, ser det også ret skarpt ud, og vi kunne sagtens se flere citybikes køre med det.

Remtrækket er en erstatning for cykelkæden. Ved at erstatte cykelkæden med en karbonrem, kan du slippe fuldstændig for rusten cykelkæde.

Karbonremmen bliver ikke slap, er vedligeholdelsesfri og renses nemt ved at spule den med vand. Ideen bag karbonremmen er, at der ikke skal være behov for at smøre og vedligeholde en kæde. Er cykelkæden ikke smurt og spændt vil ydeevnen falde og du skal bruge flere kræfter på at komme frem.

Karbonremmen findes på cykler med remtræk. De vinder mere og mere indpas blandt innovative cykelproducenter. Det at karbonremmen ikke skal smøres eller strammes. At den nemt kan rengøres og har en konstant ydeevne og en lang holdbarhed, gør det til et interessant og attraktivt alternativ til den almindelige cykelkæde. Remtrækket fås til alle slags cykler lige fra City bikes til Mountain bikes.

Remtrækket til cykler er udviklet af det 100 år gamle innovative industriselskab Gates. De laver dele til den tunge industri. Cykelkæden har været det primære indenfor cykling i mere end 120 år. Med Gates Carbon Drive revolutionerede Gates dette, og har gjort hverdagen for os cyklister meget enklere.

TheWayToBike.dk har specialiseret sig i cykler med remtræk, da danske klima er hårdt ved vores cykler. Det omskiftelige vejr, de saltede og grussede veje slider meget på cyklens vitale dele, og går særlig hårdt ud over cykelkæden. Der sælges over en million cykler om året i Skandinavien, og remtræk er som opfundet til det hårde nordiske klima.

ANNONCE
Info

Hvor: TheWayToBike.dk

Hvorfor: Ingen snavsede fingre, mindre vedligehold, plus på blærefaktoren.

Hvor meget: Ny citybike fra knap 10.000. Ombygning, hør for pris.

Del

Seneste nyt