Connery

Disney investerer 10 milliarder i et nyt partnerskab med Fortnite

Disney, Star Wars, Pixel og Marvel skal have faste universer i Fortnite

Disney har nu offentliggjort en flig af deres planer for et nyt ambitiøst partnerskab med Epic Games, der blandt andet står bag det evigt populære Fortnite.

Som et led i projektet, køber Disney en andel af Epic Games, på 1,5 millarder dollars - svarende til et beløb på den pæne side af 10 milliarder danske kroner.

Disney har gennem årene haft flere samarbejder med Epic Games-spillet Fortnite, hvor et væld af karakterer fra Disneys store bagkatalog, er blevet indlemmet i spillet, som spilbare karakterer, og det er succesen gennem de projekter, der nu har affødt et nyt og meget ambitiøst udspil fra Disney. 

I en pressemeddelelse fortæller The Walt Disney Company, at de samarbejder med Epic, for at skabe et stort og åben gaming- og underholdningsunivers, der er forbundet med Fortnite. 

"Vores spændende nye partnerskab med Epic Games vil bringe elskede Disney brands og franchiset sammen med det populære Fortnite, i et transformativt nyt univers" lyder det fra Disneys topchef Robert A. Iger i pressemeddelelsen. 

Han fortæller også at samarbejder markerer Disneys absolut største projekt i gaming-industrien. 

Man har altså planer om at inkludere et væld af Disney-brands, herunder Disney, Star Wars og Marvel i et udvidet spilunivers, og samtidig åbne mulighederne for at brugere kan spille, se og shoppe indhold, karakterer og historier fra ovennævnte universer. 

Hvad projektet helt konkret involverer, ved vi ikke så meget om endnu, men en trailer om samarbejdet sætter gang i spekulationerne. 

I pressemeddelesen, anerkender man også den enorme succes som PlayStation-spillet Marvel's Spider-Man har haft, og fortæller at man ønsker at fortsætte med at levere kvalitet der kan matche den popularitet. 

ANNONCE
Disney x Epic Games annoncering
?si=08pTAmIHW1qtIXa0
Del

Seneste nyt