Connery

Star Wars Outlaws afsløres med imponerende trailer

Det første open world spil i Star Wars-universet er blevet afsløret.

Da LucasFilm for et par år siden besluttede sig for, at gøre op med deres tidligere fremgangsmåde for Star Wars spil, hvor licensen i en perioder var låst fast til enkelte spiludviklere, og i stedet valgte at uddelegere forskellige Star Wars-projekter til en række vidt forskellige udviklere, var det et spændende træk, der blandt andet resulterede i de to fænomenale story-drevne Jedi: Fallen Order og Jedi: Survivor fra EA, og flere projekter i støbeskeen rundt omkring. 

Et af de mest ventede projekter her, blev teaset af Ubisoft for et par år siden, og det er vi nu blevet meget klogere på. 

ANNONCE
Star Wars Outlaws Trailer
?si=iELIqfrZmc86Z8Wk

Star Wars Outlaws er franchisens første rigtige open-world spil, der dykker ned i den kriminelle underverden i tidsperioden mellem filmene Empire Strikes Back  og Return of the Jedi.

I Outlaws træder gameren i karakter som den opkommende småkriminelle Kay Vess, der sammen med makkeren Nix, stræber efter at blive rig og magelig gennem et af de mest ambitiøse kup, som galaksen nogensinde har set.

Det kommende open-world er spredt over en håndfuld planeter, der i samlede størrelsesorden kommer til at minde om et map, der svarer til et par af de seneste open world Assassins Creed spil. 

Der er både nye og uudforskede områder af Star Wars-universet der venter spilleren, men også Mos Eisley på Tattooine er bekræftet som lokation, og vises også i traileren, hvor Kay Vess har et sammenstød med ingen ringere end Jabba the Hutt. 

Gameplay-mæssigt har Ubisoft udtalt, at spillets længde forsøges at holdes nede på en overskuelig størrelse, hvor man mener at et spil som Assassin's Creed Valhalla overordnet set, har været lidt i den tunge ende. Derfor skal man ikke forvente et spil der varer i omegnene af 200 timer. 

Transporten i spillet er splittet  mellem udforskning til fods, via en speeder og mellem planeter i spillerens rumskib. Rumskibet bliver ikke bare en statisk loading-skærm, men derimod en del af spillet, hvor det blandt andet bliver muligt at indgå i dogfights mod andre skibe ført af Bad Guys.

Star Wars Outlaws tegner til et blive et action-præget open world spil, med lettere RPG-elementer, og det er helt i stil med Ubisofts seneste udskejelser med Assassin's Creed franchisen. 

Hvordan Star Wars Outlaws ender ud er svært at sige, men foreløbig kan vi hygge os med den nye trailer og en bekræftet lanceringsdato den 30. august 2024

ANNONCE
Del

Seneste nyt