Connery

Beer ’N’ Booze Festival

En hel festival dedikeret til øl og spiritus

En hel festival kun dedikeret til øl og spiritus? Ja tak! De fleste kender vel det der med altid at drikke det samme og ikke rigtig få smagt noget nyt? Det er der nu en (ret lækker) løsning på: Beer ’N’ Booze Festival. Den 18. og 19. marts kan du træde ind af døren til en verden af nye smagsoplevelser. Jep, intet mindre. Beer 'N' Booze byder nemlig på en lang række af stande, hvor bryggerier og spiritusfirmaer vil servere smagsprøver, præsentere deres bedste produkter, og – selvfølgelig – sælge en lille flaske eller to! Og sidder du nu og tænker: ”Jo, jeg kan da meget godt lide spiritus, men jeg har ikke så meget viden herom”, så er det fuldstændig underordnet. På festivalen står eksperterne nemlig klar med gode råd og vejledning, så du får muligheden for at smage den der eksklusive whisky, der normalt ikke finder vej til dit barskab.

Ideen til messen kom fra den lokale iværksætter Jonas Rørdam, der selv har stor interesse for både specialøl og spiritus. Han savnede et sted, der samlede en masse forskellige produkter, som ganske almindelige mennesker kunne få lov til at prøve.

”Det er en oplevelses- og nydelsesfestival, hvor alle kan komme og prøve sig frem og måske smage noget nyt. Her er plads til både entusiaster og kendere, men også til alle nysgerrige, der gerne vil prøve at gå på opdagelse, købe nogle flasker og måske få et par gode råd med på vejen”

I indgangen kan du købe poletter, som du kan veksle til smagsprøver ved de forskellige stande. Standene tæller blandt andre Midtfyns Bryghus, Munkebo Mikrobryg, Coisbo, Indslev Bryggeri, Fur Bryghus og Hornbeer, men også de store, danske bryggerier Carlsberg og Royal Unibrew er at finde med deres specialølmærker. Er du mere en spiritus kinda guy? Så kan du glæde dig til at opleve den nye whiskysucces Stauning Whisky og det danske whiskymærke Fary Lochan + mange, mange flere. 

ANNONCE
Praktisk info

Hvor: Spektrum i DGI-Huset, Vejle

Hvornår: 18. og 19. marts fra 12-21

Pris: 50 kr. inkl. et smagsglas

Poletsalg: 10 kr. stk. 

Mere info: www.beernbooze.dk

Del

Seneste nyt