Connery

ASUS Zenfone 9: Høj ydelse i lille smartphone

Mangler du en lille smartphone med højeste ydelse?

Mens flagskibsmodeller i smartphone-industrien efterhånden er vokset til tablet-størrelse, er der en gruppe brugere, der efterspørger en lille smartphone med fornuftige specifikationer - og det har været noget, som kun Apple har villet løfte i de seneste år, med iPhone Mini-serien. 

Nu spiller ASUS sig ind i kampen og kommer med et alternativ på Android-siden. Mens Zenfone 9 med sin 5.9" skærm ikke er helt så miniature-agtig som konkurrenten, er det stadig en mærkbar forskel. 

ANNONCE
ASUS - ASUS Zenfone 9: Høj ydelse i lille smartphone ASUS

Den nye Zenfone fra ASUS lanceres med et diskret design, der primært trækker opmærksomhed fra de to relativt store kameraer, som den er udstyret med. Det primære kamera er en 50 MP Sony IMX766 sensor, som også bærer kamerafeaturen i andre af årets topmobiler. 

Hjertet i ASUS Zenfone 9 er flagskibschipsettet Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 - den nyeste iteration af processoren, der er løbet med årets absolut bedste performance, på tværs af smartphones fra ASUS, Motorola, OnePlus, Sony og Xiaomi. 

ANNONCE
ASUS Zenfone 9 - ASUS Zenfone 9: Høj ydelse i lille smartphone ASUS Zenfone 9

Den lille smartphone byder på rigeligt med performance, i de øvrige specifikationer, den fås med op til 16 GB RAM og 256 GB lagerplads, og så er batteriet på 4300 mAh pænt, når man kigger på smartphonens størrelse. 

Skærmen har 120 Hz opdateringsastighed, og den er IP68 certificieret for tæthed mod vand og støv. 

Det eneste som den lille mobil egentlig mangler, for for alvor at have hele flagskibssættet i hus, er trådløs opladning - og i stedet må man tage til takke med 30 Watt kablet opladning. 

ANNONCE
ASUS Zenfone 9 - ASUS Zenfone 9: Høj ydelse i lille smartphone ASUS Zenfone 9

Pris og tilgængelighed

ASUS Zenfone 9 er netop landet på markedet og hos ASUS.

  • Zenfone 9 8GB RAM/128GB lager koster 5.799 kroner
  • Zenfone 9 16GB RAM/256GB lager koster 6.999 kroner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce