Connery

Alle skal have råd til et fornuftigt jakkesæt.

Et par iværksætter-venner søger at forene kvalitet, god stil og pris.

Står du og mangler inspiration til dit næste jakkesæt eller leder du efter en mulighed for at trække i nogle flotte klæder uden at blive blanket fuldstændigt af? Så har vi fundet et par fyre, som har fundet balancen.

Alle skal have råd til et fornuftigt jakkesæt.

Vi har fået en lille snak med iværksætterne Jesper Lajer og Niclas Hornum, som har bygget en online forretning på at sælge billige jakkesæt, til den danske mand. Her kan man til overskuelige priser investere i en række lækre jakkesæt til alle formål. 

Hvad enten man skal til bryllup, jobsamtale eller nytårsfest, har man ofte brug for at troppe op i det finere pus, men prisen er ikke altid helt overskuelig.

Vi driver virksomheden efter følgende grundprincipper; Simplicitet, overskuelighed og høj service.

Det er derimod en helt anden snak hos deres hjemmeside, som tilbyder kvalitet til overkommelige omkostninger. De to bagmænd Niclas og Jesper fortæller følgende om deres koncept:

Vi er to iværksættere med flere forskellige projekter i rygsækken. På en forretningsrejse faldt vi over nogle jakkesæt, der matchede standarden på jakkesæt herhjemme. Da vi kom hjem, undersøgte vi pris og marked, og kunne se, at vi kunne gøre dette bedre og billigere.

Vi kunne ikke forstå, hvorfor det skulle være så dyrt at blive klædt godt på til hverdag og fest. Vores mål er at få flere brands ind, som vi kan sælge billigere end andre. Ydermere ønsker vi gennemsigtighed i vores forretning, og har derfor har vi valgt altid at have følgende; fri fragt, gebyrfri betaling og gratis tilpasning af bukser hos skrædder.

Alle skal have råd til et fornuftigt jakkesæt.

Jysk passion for god stil

De to østjyske iværksættere har en brændende passion for mode og god stil, og deres forskellige rejser rundt i udlandet har givet dem mulighed for at danne et solidt overblik over branchens bedste pris. Med deres nye webshop har de fri mulighed for at håndplukke nogle af de mest stilrene, unikke eller helt casual jakkesæt.

Konceptet er den eneste officielle forhandler af WESSI-jakkesæt - et tøjfirma som blev etableret tilbage i 2009 og har haft stor succes med deres gode kvalitet.

Du har mulighed for at få et jakkesæt helt ned til priser fra 795 kroner, og det er altså med fragten inkluderet. 

Alle skal have råd til et fornuftigt jakkesæt.

Jeg er personligt kæmpefan af projektet, da jeg altid har haft en kærlighed til jakkesæt og god stil, men pengene har aldrig rigtig siddet løst nok i lommen til, at jeg har lyst til at spendere flere tusinde kroner på det.

Billigejakkesæt.dk tilbyder nogle ret interessante produkter og en bred vifte af forskellige kvalitetsprodukter og prisen er ganske overkommelig. Jeg skal heller ikke lægge skjul på, at jeg med det samme støttede op om dette jyske projekt og investerede i et suit til årets nytårsfest.  

Sving forbi drengene og kig på mulighederne for et jakkesæt til en skarp pris.

Praktisk

Jeg vil uden tvivl følge med i projektets udvikling i fremtiden - hvis du også vil med på vognen, så læs nærmere om dem her:

FB: Billigejakkesæt

Web: Billigejakkesæt.dk

Del