Connery

Zombie apokalypse: World War Z

Zombiefilm på stort budget...

ANNONCE
Zombie apokalypse: World War Z
Zombieapokalypse advarsel! World War Z har snart premiere, en zombiefilm med "Quantom of Solace"-instruktøren Marc Forster ved roret. Vi kan simpelthen ikke få nok af zombies, så nu kommer der en kæmpe Hollywood film om dem!

Rapporter om internationale udbrud af rabies (hundegalskab) melder sig på banen, og efterfølgende dukker horder af zombielignende mennesker op, og hvis man bliver bidt er man selvfølgelig færdig. I denne film ser vi Brad Pitt i rollen som en midaldrende FN-observatør, der for at redde både familien og resten af verden, sætter ud på en mission for at finde ud af hvor den altødelæggende zombie-epidemi startede. 

Filmen får premiere her i landet den 11. juli, og har netop haft premiere i USA hvor den får positiv omtale fra mange kritikere. Filmen bygger på en bog af samme navn fra 2006, og er derfor et forholdsvis ukendt franchise blandt biografgængere, og samtidig et frisk pust, frem for alverdens reboots som vi ser i tiden. Inden forfatteren Max Brooks skrev World War Z, havde han dog forinden allerede forfattet bogen "The Zombie Survival Guide" der ligesom lagde grundreglerne for zombiernes opførsel i hans semi-fiktive verden, og derfor kan man også håbe på at filmen bærer på en rigtig god historie med en rød tråd, så den ikke kun består af vildt fede action-scener, som de fleste af os selvfølgelig glæder os til!

Med et budget på 190 millioner dollars, kan du forvente action og specialeffects for fuld skrue - og hvis den er vild nok bliver det formentlig en trilogi! Jeg er på team Zombie.
ANNONCE
Del

Seneste nyt