Connery

Vild video: X-games skiløber tager den første tur på CopenHill

Det Bjarke Ingels-designede forbrændingsanlæg er snart klar til flere skiløbere

Videoen her, er ikke ren vanvid i sig selv. Men det er til gengæld mistroen i folks øjne, når de får at vide, at man i Danmark har bygget et forbrændingsanlæg, der også skal bruges som skibakke.

Men sådan er det lige præcis, med det Bjarke Ingels-designede forbrændingsanlæg Amager Bakke, der i skisportsøjemed altså hedder CopenHill. 

For at skabe lidt opmærksomhed omkring det, har man filmet X-games skiløberen Jesper Tjäder, der giver en seriøs opvisning, ned af den 90 meter høje og 400 meter lange skibakke.

ANNONCE
Jesper Tjäder - CopenHill

CopenHill åbner for betalende gæster

Det er planen, at CopenHill skal åbne for betalende gæster i løbet af 2019. På hjemmesiden opdateres der løbende omkring åbningsinfo - og på nuværende tidspunkt afventer man nogle godkendelser, der forventes på plads i løbet af juni måned. CopenHill kan derfor, af gode grunde endnu ikke melde klart ud, men opfordrer interesserede, til at holde øje med hjemmesiden

Priserne er dog på plads. Et årskort til CopenHill kommer til at koster 2495,- kroner, men engangsbesøgende må aflevere 150 kroner i timen, efter en indledende 50'er for et key card. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt