Connery

Tredje sæson af House of Cards byder på dansk skuespil

Den ekstremt populære, prisvindende dramaserie får besøg fra Lars Mikkelsen i kommende sæson

Sidder du, som os og tripper efter den næste sæson af House of Cards, med seriøs seriebinging og minimal nattesøvn til følge?

Hvis ikke du sidder og venter på den, må det være fordi du ikke har set de første to sæsoner endnu. I det tilfælde: Kan du så komme i gang!

ANNONCE

House of Cards er et amerikansk politisk drama, baseret på en engelsk miniserie. Den omhandler de politiske magtkampe, helt i toppen af det amerikanske hieraki, og det gør det, med helt eminent skuespil. Serien er båret af Kevin Spaceys karakter; Frank Underwood, en demokrat der sigter mod skyerne i det amerikanske magtspil.

Showet har indtil videre været nomineret til 22 Emmy-statuetter, og har ganske nyligt indbragt Kevin Spacey en Golden Globe for bedste skuespiller i et TV drama.

Derfor er det med glæde vi taget imod traileren til den kommende sæson 3, der får premiere - hele sæsonen - den 27. februar, kun på Netflix.

ANNONCE
Tredje sæson af House of Cards byder på dansk skuespil

Den nye trailer byder på op til flere klip med den danske skuespiller Lars Mikkelsen - det ene, hvor han kysser Underwoods kone! Noget der tyder på han får en større, og betydningsfuld rolle, i seriens 3. sæson. Vi venter i spænding!

House of Cards, season 3 trailer
Del

Seneste nyt