Connery

The Mandalorian sæson 2 er bekræftet

Jon Favreau bekræfter næste sæson med et tweet

Disney+ har øjensynligt haft en kæmpe succes med første sæson af deres Star Wars-serie The Mandalorian. Serien overtog i løbet af efteråret førstepladsen som den mest streamede serie i USA, og har dermed snuppet rekorder fra både Stranger Things og Game of Thrones. 

Se The Mandalorian på Disney+

Første sæson af serien nåede afslutningen på sin første 8-episodes sæson den 27. december, og både afsnittet og serien får glødende anbefalinger rundt omkring på nettet. 

Herhjemme kan vi stadig ikke få lov til at se serien på lovlig vis, og Disney+ har endnu ikke løftet sløret for, hvornår streamingtjenesten lanceres i Danmark, men vi gætter på en gang i løbet af foråret 2020. Det giver forhåbentlig de danske seere muligheden, for at bingewatche første sæson af The Mandalorian, inden 2. sæson lander i løbet af efteråret 2020. 

Vi har længe vidst, at optagelserne til næste sæson var i gang, men showrunner Jon Favreau, har nu tweetet et billede, med teksten: Season 2 of #TheMandalorian coming Fall 2020

ANNONCE

Væsenet Favreau har tweetet, er i øvrigt en Gamorrean - racen af grisemonstre, der stod vagt i Jabba the Hutts palads. Hvad det betyder for sæson to, kan folk så begynde at gætte på. 

Del

Seneste nyt