Connery

The Knockout: den hurtigste vej til en brandert i festivalsæsonen

Mangler du dette rette udstyr til festival-sæsonen?

Trods regn og slud er det danske folk ikke til at slå ud af kurs, når det kommer til festivalsæsonen. Mens folk sejlede rundt i mudder på Northside og de lokale blæste rundt til det vestjyske Haze over Haarum, er der stadig et utal af festivaler på programmet.

Men hvordan får du den bedst mulige festivaloplevelse? Musikken er selvfølgelig en vigtig ting, mens andre måske mere er til selskabet og ikke mindst de våde varer. Udover godt udendørstøj, rigelige mængder humle og et godt humør, er der nogle få remedier, som kan få din oplevelse til at peake. I samarbejde med Oelbong.dk, har valgt at bringe en kavalkade af de bedste gadgets til at få en brandert på under sommerens udskejelser.

ANNONCE
The Knockout: den hurtigste vej til en brandert i festivalsæsonen

I denne omgang kigger vi på nyklassikeren ’The Knockout’, som er den definitivt mest simple, enkle og ganske innovative ølbong til dato. Mens flere tyer til alt fra gamle pvc-rør til overskårne colaflasker behøver du med denne krabat blot at have lidt ekstra plads i lommen. Den fylder nemlig ikke mere en tegnedreng og kan praktisk skilles ad i tre dele. Vi kan dog anbefale, at man får den samlet, før man falder i humlegryden, da man ellers med et par ølbriller på kan få svært ved at få konstruktionen på plads.

Som du sikkert har prøvet med en flaskeøl og et sugerør har The Knockout den funktion, at et lille metalrør sørger for, at selvom du lukker læberne om mundstykker, så kommer der stadig luft ind i væsken – ergo, ryger øllebajsen direkte ned i kalorius uden bremseklodser. Men som nævnt, så er den kun egnet til flasker, men mon ikke du kan finde en et sted i campens virvar.

ANNONCE

En gylden detalje på udstyret er, at man udnytte luftflowet til at gøre The Knockout til en rigtig bong – eller rettere en vandbong-lignende fætter. Hvis du placerer tobak i luftrøret og tænder den, mens du hælder øllet ned i svælget, kan du efter tømning vende den på hovedet og hive et hvæs ned i lungerne.

The Knockout er konstrueret af en par innovative og ølglade canadier, og vi siger tak for opfindelsen. Den har været med mig på mange festivaler i tidens løb, og den har aldrig skuffet. Simpelt, nemt og fandens til promilleøgende.  

ANNONCE
The Knockout Ølbong

Anvendelse: Alkohol, røg eller kombination

Fuldskabsfaktor: 100%

Køb den her: The Knockout - 349,- kroner.

Variationerne er uendelige – se eventuelt Beerfest for nærmere inspiration:
Del

Seneste nyt

Annonce