Connery

De fem største udfordringer for årets Roskilde-gæster

Tisstøv er ikke på listen!

Roskilde Festival åbnede dørene i forgårs, til et forholdsvist gråt og koldt festival-danmark. En åbning der i diverse medier har været godt kørt op på curlingforældres klager, over unge mennesker der frøs og ikke havde godt af at lægge i kø. Og det er klart at et lidt sløvt dansk sommervejr, lægger en dæmper på løjerne - altså indtil folk får øl nok indenbords. 

En af de store gener på solfulde Roskilde-år, er tisstøv der hvirvler op fra den tørre tiltrampede plæne, men altså ikke et issue, som festivalgæsterne er stødt på i år. So far. 

Mobilselskabet 3, har været i marken for at undersøge de største udfordringer for årets Roskilde Festival gæster, en topliste der lyder således:

ANNONCE
Top 6 over festivaldeltagernes største udfordringer:

#1 Regn og mudder (47 pct.)

#2 At stå i kø til toilettet (42,2 pct.)

#3 At løbe tør for strøm på mobilen (29,3 pct.)

#4 Tømmermænd (15,1 pct.)

#5 At ikke kunne finde mine venner (14,5 pct.)

#6 At stå i kø til øl og mad (14,3 pct.)

ANNONCE

Løsningerne på disse problemer er ikke alle lige til, men en kort liste kan hjælpe dig af med de fleste. 

For det første er det vigtigt at klæde sig på efter vejret - regnjakke og gummistøvler er ikke dumt - og gider man ikke støvlerne, er et par sandaler nok at foretrække, over en sneaker der hurtig bliver våd, tung og mudret. Sørg for at imprægnere teltet, og eventuelt find et ekstra overdække, så teltet ikke sluger for meget vand. Et vådt telt er i min optik den største festivaldræber. 

Toiletkøen er helvede, og det bedste du kan gøre, er at sørge for at stå op før alle de andre fulderikker, og få udført de væsentligste dyder inden det store rush begynder fra middag og dagen ud. 

Det der med at løbe tør for strøm på mobilen, er en af nyere tids største stressfaktorer. Ud over at være væbnet med fuldt opladede powerbanks, kan man i år benytte sig af et udvalg services, faciliteret af 3. Det indebærer blandt andet 12 opladningsstande med gratis opladning til alle (medbring selv ladekabel). 10 loungemøbler med indbyggede stik til opladning (’fast charging’) og en 3Reload-stand på festivalpladsen med gratis opladning til alle (’fast charging’) og ’mobile aid’, hvis mobilen strejker eller er blevet væk. Standen ligger i Trade Zone på festivalpladsen.

Bedste kur mod tømmermænd på festivalen: HOLD DEN KØRENDE. En reparationsbajer lyder måske ikke så tiltalende, men er faktisk den bedste måde at komme over de værste tømmermænd fra morgenen af. Medmindre du har tænkt dig, helt at stoppe drikkeriet. 

Resten er elementære problemer, du som et voksent og anvarligt menneske, let kan se dig ud af. 

God festival! 

ANNONCE
Del

Seneste nyt