Connery

The Best American Football Movies

Undertegnedes personlige top 7 over fede film om amerikansk fodbold.

Undertegnede elsker amerikansk fodbold samt film. Så intet er bedre end en fed film om amerikansk fodbold. Da amerikansk fodbold er blevet så populært herhjemme og er aktuelt for tiden, idet sæsonen er gået igang, hører en artikel sig selvfølgelig til.

Nr.7: "Last Boy Scout" Den indeholder ikke så meget actionfyldt amerikansk fodbold som de resterende på listen. Men da far her så filmen for første gang, blev billedet af den morderiske spiller, der spæner ned af banen og pløkker modstanderne ned med sin gøb, for til sidst at blæse hovedet af sig selv i endzone, brændt dybt ind på min nethinde og i min hjernebank. Jeg var solgt på sekundet. Fed film, med en uendelighed af fede replikker.

Nr.6: "Jerry Maguire" Filmen om Tom Cruise, der prøver at holde på sine klienter i en hård branche, hvor det hele handler om penge og succes. Superseje Cuba Gooding Jr. spiller klienten Rod Tidwell, som Jerry satser alt på og vinder det hele. En film du sagtens kan se med kosten, da der er lige store mængder romantik og action på banen.
ANNONCE
The Best American Football Movies
Nr.5: "Brians Song" En rigtig rørende film, der går i hjertet på selv den mest koldhjertede skid. En rigtig god amerikansk film med Mekhi Phifer, om viljen til at følge sin drøm, selv hvis man har kræft og verden er imod én. En klar vinder til en hyggeaften med kæresten, og så er der tilmed nogle flotte game scener.

Bonus: Det er en genindspilning af det Emmy-vindende drama fra 1971, om venskabet mellem american football spillerne Brian Piccolo og Gale Sayers. Derfor er der hele 2 versioner af selvsamme film.

Nr.4: "Varsity Blues" James Van Der Beek er quarterbacken, der opnår heltestatus i den lille fodboldby og må lære at takle berømmelsen samt den sadistiske træner Jon Voight, der bruger alle midler for at hjembringe mesterskabet endnu engang. Ligegyldigt om det så skal koste James hans fremtid.

En ungdomsfilm i høj klasse. Fede scener, søde piger og bold for alle pengene.

Nr.3: "Remember the Titans" Filmen om raceadskillelse såvel på og uden for banen. Denzel Washington er den sorte træner, der overtager holdet Titans, og tvinger hvide og sorte til at leve sammen. En utrolig velspillet film, der indeholder alt hvad en god film til en søndag aften skal.

Nr.2: "The Replacements"

Er egentlig i en klasse for sig selv og burde blot for de mega sjove karakterer samt fede kampe tildeles en topplacering. Den mangler dog den intensitet, vildhed, coolness og superfede kampscener, som vinderen besidder. På dens nuværende plads er den dog også en erstatning til topplaceringen. Handler om hvad der sker, når superstjerner forlanger for meget i løn. Keanu Reeves er i topklasse.
ANNONCE
The Best American Football Movies
Nummero Uno: "Any Given Sunday" En super fed og actionspækket film om hårdheden, voldsomheden og berømmelsen i USA, når det handler om sporten amerikansk fodbold. Med en stjernespækket rollebesætning burde sådan en film også blive et hit. Al Pacino, Dennis Quad, Cameron Diaz, LL Cool J og den ørlende quaterback Jamie Foxx.

Undertegnede var solgt under de hårdtslående kampe, samt da en af modstanderne får revet øjet ud af kraniet. Det er en rigtig mandefilm.

Aktuelle emner, hvis listen skulle udvides til en top ti, kunne være film som: "The Longest Yard" (Burt Reynolds), "Wildcats" (Meg Ryan) samt "Ace Ventura - Pet detective" (Jim Carrey).
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce