Connery

Taika Waititi vender tilbage til Marvel for at instruere Thor 4

Intruktøren af Thor: Ragnarok tager en runde mere

I 2017 lykkedes det Taika Waitit, at genoprette Thors ære fra den måske værste film i MCU-franchisen, Thor: Dark World, med den genretwistende, morsomme og ekstremt underholdende Thor: Ragnarok. 

Waitit lavede rent faktisk en 180'er på Thor, og formåede at udnytte Chris Hemsworth undervurderede komiske potentiale, og succesen fra Guardians of Galaxy-viben, til at skabe en af de absolut bedste film i Marvels filmiske univers (Jo, den er bedre end Black Panther). Og nu vender instruktøren tilbage for sin æresrunde. 

Nyheden kommer fra The Hollywood Reporter, der har fået bekræftet, at Waititi har underskrevet en nye kontrakt med Marvel, om at instruere Thor 4. 

Det er gode nyheder, for vi har endnu ikke hørt for meget om den næste bølge af Marvel-film, Fase 4, der skydes i gang efter Spider-Man: Far From Home. 

Men den gode nyhed er, at vi kan forvente masser af Marvel-nyheder på fredag, hvor der skydes gang i et par monstrøse Marvel-paneler under San Diego Comic-Con, der historisk har været Marvels base for annonceringer af nye projekter. 

ANNONCE
Chris er glad.  - Taika Waititi vender tilbage til Marvel for at instruere Thor 4 Chris er glad.
Del

Seneste nyt