Connery

Marvel Studios fjerde fase blev kortlagt på Comic Con

En kæmpe heltekavalkade af annonceringer

Marvel Studios boss Kevin Feige indtog i weekenden den famøse hal H på Comic Con i San Diego, for at fortælle om de næste par års projekter, for Marvel Studios. Frem til 2022 får vi intet mindre end 6 film og 4 serier og i næste led: En ny Blade film. 

Marvel Studios har et rigtigt godt år, og i fredags, kunne de fejre, at Avengers: Endgame nu har tjent flere penge end Avatar, og dermed er verdens bedst sælgene film. 

Vi vidste allerede, at der blev arbejdet på flere af disse titler, men der er selvfølgelig nyt, i de fleste af tilfældene.

I den fjerde Thor-film i rækken, er det endnu en gang Taika Waititi, der instruerer - og både Chris Hemsworth og Tessa Thompson genoptager deres roller fra Ragnarok, mens Nathalie Portman vender tilbage, denne gang for at spille den kvindelige version af tordenguden. 

Eternals bliver en stort anlagt ensemble-film, der ud over Angelina Jolie, blandt andet får besøg af Richard Madden, Kumail Nanjani og Salma Hayek. 

Shang-Chi udforsker den kinesiske titel-helt, en mand, der har som mission, at udrydde sin fars store kriminelle imperie - denne film får besøg af den rigtige 'The Mandarin', som er skurken, der ikke dukkede op i Iron-Man 3. 

Doctor Strange efterfølgeren, bliver ifølge Marvel, den første MCU-film, der prøver kræfter med horror-genren, og i Loki-serien genoptager Tom Hiddleston sin rolle, og rejser rundt i forskellige tidslinjer, som en opfølger på hans afstikker i Avengers: Endgame. 

Som en ekstra lille bonus, dukkede Mahershala Ali op, og tog en Blade-kasket på. Bogstaveligt talt. 

ANNONCE
Marvel Studios fjerde fase blev kortlagt på Comic Con

Tidslinjen for den kommende fjerde fase for MCU ser således ud:

Maj 2020: Black Widow (Film)
Efteråret 2020: Falcon and the Winter Soldier. (Disney+ serie)
November 2020: The Eternals (Film)
Februar 2021: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (Film)
Foråret 2021: WandaVision (Disney+ serie)
Foråret 2021: Loki (Disney+ serie)
Sommeren 2021: What If...? (Disney+ animeret serie)
Maj 2021: Doctor Strange and the Multiverse og Madness (Film)
Efteråret 2021: Hawkeye (Disney+ serie)
November 2021: Thor: Love and Thunder (Film)

Endnu uden dato: Blade. 

Desuden nævnte Feige, at Marvel nu er i fuld gang med at finde indplacering til Fantastic 4 og X-Men, mens der i endnu uannoncerede premierer, kommer til at være plads til både Black Panther 2, Captain Marvel 2 og Guardians of the Galaxy 3. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt