Connery

Tager du fodboldtrøjen på på job? Bad idea

Ny undersøgelse kortlægger folks forhold til fodboldtrøjer på arbejdspladsen

Det kan være nærliggende at fejre yndlingsholdets weekendsejr, ved at tilsætte holdtrøjen til mandagens arbejdsgarderobe, men en ny undersøgelse viser, at det måske ikke er den bedste måde at fejre på. 

Det er tøjshoppen Boozt.com, der er bagmand til undersøgelsen. Undersøgelsen er blevet foretaget af analyseinstituttet Nordstat, der har føgt deres svar blandt mere end 1000 danskere og svenskere. 

I undersøgelsen svarer næsten seks ud af ti (58 %) nej til spørgsmålet om, hvorvidt det er okay, at mænd hopper i fodboldtrøjen på jobbet. Svaret er klart: Det er langt fra alle, der deler forkærligheden til sporten i en sådan grad, at de vil se igennem fingre med en casual fodboldpåklædning på jobbet.

 ”Vi har nok alle kendt en, som altid hoppede i fodboldtrøjen, når favoritholdet havde vundet weekendens vigtige kamp, men spørger man de stilbevidste danskere og svenskere, så er det altså et no go at have fodboldtrøjen på arbejde,” siger Peter G. Jørgensen, CMO hos modeshoppen Boozt.com.

Der er mange, der gerne vil vise deres tilhørsforhold og støtte til deres foretrukne klub. Men hvornår er det egentlig okay at hoppe i fodboldtrøjen? Over halvdelen mener altså, at det ikke gører hjemme på jobbet. Men hvad tænker du? Er kærligheden og støtten til dit hold, større end hvad dine kolleger mener er den korrekte arbejdspåklædning?
 

Del