Connery

Spillerne har stemt; EA har lavet den ultimative FIFA playliste

Her er de 100 bedste sange fra FIFA soundtracks gennem tiden

Det er ikke altid at der er de store spilmæssige ændringer i fodboldspillet Fifa fra år til år, men af den ene eller anden grund ender man altid med at købe det alligevel. Det er trods alt vigtigt at bevise, at man stadig er bedre end sin kammerat! 

En ting som dog altid ændrer sig i FIFA er deres soundtracks. FIFA har altid taget både nye up-and-coming artister, men også større, etablerede artister med i deres soundtracks.

De fleste FIFA-gamere kan høre en sang, og med det samme associere den med hvilket FIFA den var med i, og det har altid været en vigtig del af spillet.

Generelt kan fodbold og sange ofte gå op i en højere enhed. Hvem husker ikke "Waka Waka" fra VM i Sydafrika i 2020, eller hvordan alle så sent som sidste år skrålede med på Gulddrengs EM-sang?

Det er selvfølgelig ikke alle FIFA-soundtracks som er lige gode, men gennem tiden har Fifa bragt adskillige bangers.

ANNONCE
Ultimate FIFA Soundtrack - Spillerne har stemt; EA har lavet den ultimative FIFA playliste Ultimate FIFA Soundtrack

Soundtracket der kan katapultere artister til nye niveauer

FIFA er et vanvittigt stort spil - som fra år til år, sælger i dobbelt-cifrede million-eksemplarer: Nok til at kunne lave katapultere de enkelte tracks ud på streaming-listerne med karriere-definerende afsæt. . 

Et rigtigt godt eksempel er tracket 'Heat Waves' fra Glass Animals - der er den mest streamede af sangen på den store ultimate-liste. Sangen blev udgivet 29. juni 2020, men FIFA 21 blev udgivet 6. oktober 2020. Op til udgivelsen af FIFA 21 havde Heat Waves omkring 6 millioner streams worldwide. Knap 2 måneder efter havde sangen 10 millioner daglige streams, hvorefter sangen stak af i hele 2021. 

ANNONCE

For at fejre 25 år med forskellige tracks hvert år, har EA fået Fifa spillere til at stemme på deres yndlingstracks gennem årene. Det er endt ud i Spotify-playlisten "Ultimate Fifa Soundtrack". Set med Danske briller kunne IceKiid's "Errudumellahva" godt mangle på listen. Dog er mange af de gode klassikere med.

De 40 bedste af sangene fra playlisten vender tilbage i FIFA 23, i forbindelse med FIFA World Cup-opdateringen 9. november 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce