Connery

Stor signing: Herrelandsholdet trækker i Shaping New Tomorrow

"På mange måder er det en ny generation af landsholdsstjerner, der møder en ny generation af herretøj"

Lige siden det nordjyske herretøjsmærke Shaping New Tomorrow blev landskendt, da de for år tilbage optrådte i DR-programmet Løvens Hule, har tøjmærket slået sig på deres meget behagelige fits i den klassiske herregarderobe. 

Vi er da også selv fans - og de ofte meget strækbare produkter, er ofte blevet vist i forbindelse med forskellige sportsgrene. Nu har de indgået i en to-årig tøjaftale med det danske herrelandshold. 

"Alle på holdet kendte godt Shaping New Tomorrow inden og rygterne var løbet lidt i forvejen med, at det er behageligt, og samtidig meget sportsligt. Så det er perfekt timing angående branding sammen," lyder det fra Christian Eriksen i forbindelse med annonceringen. 

ANNONCE
Alexander Bah, Kasper Dolberg og Christian Eriksen - Foto: Shaping New Tomorrow - Stor signing: Herrelandsholdet trækker i Shaping New Tomorrow Alexander Bah, Kasper Dolberg og Christian Eriksen - Foto: Shaping New Tomorrow

Inden du farer helt i spidsen: Rolig, landsholdet skifter ikke deres spillertrøjer ud med SNT-skjorter på banen - aftalen omhandler nemlig brugen af SNT-tøjet i andre sammenhænge: 

"Frem til udgangen af 2024 står den nordjyske modevirksomhed for hele garderoben til herrelandsholdet uden for grønsværen i forbindelse med landsholdssamlinger og kampe." lyder det i den officielle pressemeddelelse. 

”Det betyder meget for os at samarbejdet er initieret af Herrelandsholdet og ikke omvendt. Det er klart, at det er en stor ære for os. På mange måder er det en ny generation af landsholdsstjerner, der møder en ny generation af herretøj i vores landsholdskollektion,” siger Kasper Ulrich, der er adm. direktør hos Shaping New Tomorrow.

Hos DBU lægger Chef for Herrelandsholdet Christian Nørkjær ikke skjul på, at det er usædvanligt, at spillerne selv kommer og beder DBU om at række ud til en potentiel sponsor. Det sker kun, når der er tale om et helt særligt match.

"Det er en ny type af samarbejde, som er rigtig spændende for DBU, fordi det gensidigt skaber værdi. Samtidig er Shaping New Tomorrow et nyt up-coming, dansk brand, der matcher DBU og landsholdet godt på alle punkter. Det er den perfekte kombination af klassisk tøj og sportstøj," fortæller han.

Lancerer landsholdskollektion

Shaping New Tomorrow er selvfølgelig interesserede i at sælge tøj - og samarbejdet med landsholdet har resulteret i Landsholdkollektionen, der består af virksomhedens essentials, som bukser, skjorter, jakkesæt og videre. Tjek kollektionen på Shaping New Tomorrow

ANNONCE
Del

Seneste nyt