Connery

Snapchats seneste opdatering kan potentielt afsløre utroskaber og uheldige snapstories

Læs her hvordan du kontrollerer den nye update

Her er en lille artikel, der måske allerede burde være kommet i dagene direkte efter Snapchats 'Snap Map'-opdatering den 21. juni - men vi har haft så travlt med at være på festival, at vi egentlig ikke dykkede dybere ned i de nye funktioner. 

Snap Map er et kort, der viser dig, hvor dine snapchat venner befinder sig hende af i verden, en funktion du automatisk bliver aktiveret i, så snart du benytter funktionen første gang. 

Sådan aktiverer du snap map: Bevæg dine sammen, som hvis du skulle zoome ud på et kort, ved snapchats startskærm (Kamera). 

Når funktionen er aktiveret, kan du altså følge med i, hvorhen dine venner befinder sig - en sjov lille sladrefunktion, som vi også kender fra eksempelvis Facebook. Problemet her er, at Snapchat i mange brugeres øjne, ses som en sikker kanal, til privat kommunikation - derfor kan appen også afsløre ting, du ikke havde taget højde for. Eksempelvis: Du har fortalt kæresten, at du skal over og spille PlayStation med din makker i weekenden - men i virkeligheden er taget på en drengetur til Amsterdam. Busted. 

Ydermere åbner Snap Map også op for, at alle kan se andre folks 'Our story/vores historie', en funktion som mange knapt så techkyndige, lynhurtigt kommer til at tjekke af, sammen med den mere private MY story. Ups. 

Snapchats seneste opdatering kan potentielt afsløre utroskaber og uheldige snapstories
Snapchats seneste opdatering kan potentielt afsløre utroskaber og uheldige snapstories

HVIS du gerne vil holde din lokation hemmelig på Snapchat, efter aktivering af den nye funktion, skal du tilgå Snap Map, og klikke på indstillingshjulet i højre hjørne af kortet, her skal du så klikke fluebenet på i 'Ghost Mode', og med et trylleslag, er du endnu en gang et traditionelt Snapchat-spøgelse. 

Det er ikke første gang en Snapchat-opdatering skaber ravage. I starten af 2015 da snapchat fjernede muligheden for at se andre folks snap-Top-3, lød der et ramaskrig fra nysgerrige kærester og venner verden over. Denne gang er opdateringen så tippet i den modsatte favør. 

Del