Connery

SH500E Beard Designer

Den første skægtrimmer med roterende skær!

Sidder du fra tid til anden og tænker: "De dér skægtrimmere med lige skær, de er da egentligt lidt ujævne, hvis man ikke sørger for at køre den i modsatte retning af skægget, hele tiden?"

Okay, chancen for at du har tænkt over det, er ikke forfærdelig stor. Men.. Chancen for at en virksomhed, der lever af at lave maskiner, der håndterer hår, har tænkt over det, er ret stor. Og faktisk har en af disse virksomheder også gjort noget ved det. 

Som vi alle ved, skal man aldrig gå ned på udstyr, og derfor kunne BaByliss for Men SH500E Beard Designer (Jep, langt navn!), sagtens være et stykke udstyr at holde sig kørende på. 

Ret beset er der to typer af barbermaskiner der har vundet frem - dem med vertikalt skær, og dem med roterende skær. Nogen mænd sværger til den ene typer, andre til den anden - og hvis du er typen der er glad for roterende skær, men samtidig gerne ville kunne holde dit skæg i længde fra tid til anden, ja så er din redning her. 

SH500E er nemlig den første skægtrimmer, der utiliserer de roterende skær, i en trimmer-funktion. Og det er faktisk ret snedigt. Systemet muliggør nemlig en langt større bestemmelsesgrad, en klik-indstillige vertikalskær. 

Maskinen er nemlig udstyret med en motorbestemt justeringsmekanisme, der muliggør hele 50 forskellige længder, i spillet mellem 0,4 - 12 mm, og kan indstilles til en præcision på 0.2 mm. Det er rimeligt fandens præcist!

ANNONCE
SH500E Beard Designer

Men hvad så, hvis man gerne vil lave skarpe linjer? Well, det er ikke alt der kan løses med cirkulære bevægelser, og derfor medfølger der også en lille præcisionstrimmer, til alle de der kanter, der bare skal være knivskarpe. 

Andre facts om SH500E:

  • Maskinen klarer 500 millioner skæringer per minut. Det er efter sigende dobbelt så hurtigt, som mere konventienelle trimmere. 
  • Maskinen kan selvfølgelig renses under vandhanen. 
  • Justeringsmekanismen indstilles via knapper, og kan aflæses på et LED-display, der også viser strømniveauet. 
  • Grundet det roterende skær, er vibrationerne nedebragt med omkring 3 gange det, som trimmere med vertikalt skær kan præstere. 

BaByLiss SH500E har en vejledende salgspris på 2.299,- kroner. 

Nærmeste forhandler kan oplyses på + 4640101950 (Eller Google, duh!)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce