Connery

Se Traileren til den nye dansk-japanske gyserserie The Head

Alexandre Willaume og Laura Bach kaster sig ud i isolationsgyser

Det er vinter på Sydpolen, hvor solen meget snart forsvinder i de næste seks måneder. En mindre gruppe forskere vælger på trods af det ekstreme vejr at blive på den arktiske forskningsbase Polaris IV for at fortsætte deres forskning i klimaforandringerne. Men da det bliver sommer, og officeren Johan Berg

(Alexandre Willaume) vender tilbage til forskningsstationen på Sydpolen, er gruppen af forskere enten døde eller forsvundet. 

En morder er på fri fod, og Johans kone Annika (Laura Bach), som var én af de forskere, der besluttede sig for at blive på Sydpolen, er forsvundet. For at finde hende bliver Johan nødt til at stole på Maggie, en unge læge, som tilsyneladende er forskningsteamets eneste overlevende – eller er hun?

Således udspiller handlingen sig i den nye Viaplay Original 'The Head' - en gyser med flere internationale stjerner blandt castet som Alexandre Willaume (Hidden), Laura Bach (Those who Kill), John Lynch (‘The Terror’), Katharine O’Donnelly (‘Mary Queen of Scots’) og Amelia Hoy (‘Killing Eve’).

The Head produceres af The Mediapro Studio i samarbejde med Hulu Japan og HBO Asia.

'The Head' består af seks episoder, og serien er filmet på Tenerife og Island. Serien får premiere på Viaplay den 6. december.

Se den første trailer her:

ANNONCE
The Head - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce