Connery

Sådan passer du bedst på din krop

Dette indhold er sponsoreret 


Får du tit hovedpine når du læser eller ser fjernsyn, og har du ondt alle mulige mærkelige steder i kroppen? Måske har du brug for et par læsebriller eller en ordentlig stol. Det kan være svært altid at have overskud til at passe på sig selv i en travl hverdag, men det er vigtigt at huske at passe på dig selv og din krop. Her får du nogle gode råd til, hvad du kan gøre af gode ting for dig selv, som kan hjælpe dig med at passe bedre på dig selv og din krop. 

Få dig et par læsebriller

Hvis du altid sidder og kniber øjnene sammen når du skal læse eller mens du ser tv, så er det måske tid til at få fat i et par læsebriller. Du kan hurtigt ende med at komme til at døje med hovedpine og føle dig træt, fordi du skal anstrenge dig for at kunne se ordentligt når teksten bliver lidt for lille. Du vil sikkert opdage at læsebriller vil hjælpe gevaldigt på dine problemer. Så gør noget godt for dig selv og køb læsebriller, så du igen kan slappe af foran fjernsynet eller følge ordentlig med i forelæsningen, uden at få hovedpine og trætte øjne. Du vil helt sikkert ikke gå tilbage, når først du har fået dig et par gode læsebriller. 

Husk holdningen 

Sidder du tit i sofaen eller sengen med computeren og telefonen og hænger med nakken og hovedet? Så kan du nok ikke nøjes med bare at købe et par nye læsebriller for at slippe for spændinger. Din krop har allerbedst af, at du sidder ved et bord på en god stol, når du skal sidde og læse eller arbejde. Du kan hurtigt få en dårlig holdning, og få ondt i skulder og nakke af at sidde med hovedet foroverbøjet. Så overvej om ikke det er tid til at slæbe computeren med op til spise- eller skrivebordet, og investere i en ordentlig stol, så du kan sikre din krop de bedste muligheder.

Få gang i kroppen 

Alt for mange mennesker sidder stille i flere timer af gangen. Det er allerbedst for kroppen, at skifte lidt mellem stående og siddende position i løbet af en arbejdsdag. Hvis du har mulighed for det, så se om du kan få dig et hæve-sænke bord. På den måde kan du nemt skifte mellem at sidde ned og stå op. Har du ikke denne mulighed, så sørg i stedet for at komme op at stå og gå en lille tur en gang i timen. På den måde holder du kroppen i gang, og får rørt dine muskler og led bare en lille smule. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce