Connery

Rygere

Er der en sammenhæng mellem rygere og alle de brændemærker, man finder i rygerkupeer landet over? Det tror jeg nok, der er!

Er rygere nogle svin?

Har du siddet i en overfyldt togkupe og kigget ned i gulvet og tænkt, "Det må være noget sær kunst af en art", om alle de brændemærker, der er på gulvet? Det er da mærkeligt, at man som ryger ikke har motorik nok til at bruge de askebægre, der er opstillet til samme formål...

Det er ikke fordi at jeg - som ikke-ryger - kræver det offentlige rum tilbage og i bedste bz"er/radikale venstre-stil "reclaims the streets". Jeg undrer mig bare gevaldigt, hver gang jeg befinder mig i rygerkantinen, skolens rygelokaler eller for den sags skyld rygerkupeen i et s-tog. Der er altid helt fantastisk beskidt og ualmindeligt mange brændemærker, huller og affald steder, der ikke burde være det. Så hvorfor er det, at den mest banale handling man lærer fra barns ben - nemlig at bruge det dertil indrettede til sit affald - pludselig virker som en ligegyldig handling, når der nu er plads på gulvet, sædet eller i vindueskarmen.
ANNONCE
Rygere
Kære rygere, hvad fanden er det for en del af askebægere I ikke forstår eller skraldespand for den sags skyld? Hvor i rygernes uskrevne love står der, at kun nogle få ansvarsbevidste rygere kan finde ud af at opføre sig ordentligt og ramme en skraldespand med et slukket skod? Nu er der helt sikkert nogle personer, der føler sig stødt og vil proklamere, at jeg skærer alle over en kam... og det gør jeg også! Jeg har ikke endnu mødt en ryger, der ikke syntes det var okay at smide sit skod på gaden, gulvet eller i en potteplante.

Det ligner altid noget, der er løgn i den afdeling, hvor der befinder sig rygere. "Ja, men der er også mange fordele ved at være ryger. Blandt andet er det oftest dem, der hurtigst finder en social kreds i en ny klasse eller gruppe". Ja, det er meget muligt, men det gør det ikke legitimt at lave sorte afbrændte skulpturer ud vindueskarmene i DSB toget med sin lighter. Ej heller er det legitimt at lade sit glødende skod ligge på linoleumsgulvet og ryge. Sjovt nok giver det mærker! Prøv at slukke lortet i armen på jer selv næste gang. Jeg formoder, at det er smertefuldt og efterlader mærker.
ANNONCE
Rygere
Jeg er ikke imod rygning, (jo af helbredsmæssige årsager), men jeg er imod idioti og mangel på forståelse for, hvordan gløder og andre materialer går i spænd. Tag jer nu sammen og opfør jer ordentligt!
Del

Seneste nyt

Annonce