Connery

Ryan Reynolds vilde rustjebanetur i fodboldens verden gør comeback

Næste sæson af "Welcome to Wrexham" er på vej til Danmark

Spændingen er skruet op, forventningerne er høje, og dramatikken fortsætter i den anmelderroste dokumentarserie "Welcome to Wrexham". Disney+ har netop frigivet traileren til seriens anden sæson, der har premiere den 25. oktober i Danmark.

Rob McElhenney og Ryan Reynolds er tilbage som ejere af Wrexham AFC.

Hollywood møder Wrexham
Med Rob McElhenney fra "It's Always Sunny in Philadelphia" og Ryan Reynolds fra "Deadpool" ved roret, følger "Welcome to Wrexham" drømmene og bekymringerne i arbejderklassebyen Wrexham i det nordlige Wales. Duoen har overtaget ledelsen af byens historiske fodboldklub, den tredjeældste professionelle fodboldklub i verden, i et ambitiøst forsøg på at skabe en underdog-historie, der kan vinde hjerter verden over.

Se traileren her:

ANNONCE

Fortsættelsen
I seriens første sæson så vi, hvordan Rob og Ryan købte Wrexham AFC, et hold i den 5. række af engelsk fodbold, og begyndte at omskrive klubbens skæbne. Efter en smertefuld exit fra playoffs i sidste sæson, går anden sæson nu tættere på holdets kamp for at rykke op fra National League og tilbage til den engelske Football League. Denne gang bliver der både royalt besøg, og selvfølgelig et par cameos fra Hollywood. 

Sammensmeltning af skæbner
Dokumentarserien viser ikke kun den glamourøse Hollywood-side af projektet men også de lokale helte - fra staben til publikum - der drømmer om at genoplive holdet og byens storhed, mens de navigerer i de udfordringer, som den nyfundne berømmelse bringer til deres lille samfund.


Serien er igen executive produceret af McElhenney og Reynolds. 

Med sin unikke blanding af humor, hjerte og ægte sportsdrama, ser "Welcome to Wrexham" ud til at fortsætte sin stjernerejse, når den returnerer til Disney+ skærme over hele Danmark den 25. oktober.

ANNONCE
Del

Seneste nyt