Connery

Ryan Reynolds vil hjælpe dig med at falde i søvn

Se traileren til hans nye serie 'Bedtime Stories With Ryan'

Ryan Reynolds er nok bedst kendt for sin skarpe humor i R-ratede film, men nu bytter han den røde dragt ud med pyjamas i hans første originale serie for streamingtjenesten Fubo.

Reynolds' produktionsfirma Maximum Effort har annonceret den 20. juni som premieredatoen for den nye Maximum Effort-kanal på Fubo. Kanalen åbner ballet for det første originale show i partnerskabet mellem Fubo og Maximum Effort: "Bedtime Stories With Ryan". I den15-afsnit lange serie vil Reynolds, ifølge beskrivelsen, "læse nye og klassiske godnathistorier i et forsøg på at berolige dit sind og sjæl (og også hans egen)."

"Vi er så glade for at skabe et program med det udtrykkelige mål at få folk til at falde i søvn," sagde Reynolds i en udtalelse. "Denne serie har faktisk været en drøm for mig i et stykke tid. Historietid er en fast aftenrutine i vores hjem og er en daglig påmindelse om fortællingens kraft."

Serien "Bedtime Stories With Ryan" er instrueret af Vincent Peone og produceret af Maximum Effort og Fubo i samarbejde med ArtClass og Loon Productions, med musik af Sleeping At Last. Autodesk er officiel sponsor for showet, der bliver designet og lavet ved hjælp af Autodesks softwareplatform.

"Bedtime Stories With Ryan' er en magisk blanding af glæde og afslapning," sagde Pamela Duckworth, leder af Fubo Studios. "Disse historier kan være legendariske, men Ryans stemme og personlighed forstærker hver enkelt, hvilket gør dem til klassikere for en ny generation."

Maximum Effort-kanalen vil være tilgængelig på Fubo og yderligere streamingplatforme, der stadig ikke er offentliggjort. Kanalen er en del af et flerårigt partnerskab mellem Fubo og Maximum Effort, der inkluderer eksklusive premierer på kommende tv-serier. Maximum Effort, der blev grundlagt af Reynolds og George Dewey i 2018, har fuld kreativ kontrol over kanalens indhold. Siden lanceringen har Maximum Efforts projekter inkluderet Deadpool-filmene, "Free Guy", "The Adam Project" og fodbolddokumentarserien "Welcome to Wrexham."

Se traileren til Bedtime Stories With Ryan herunder:

ANNONCE
Bedtime Stories with Ryan - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce