Connery

Rains lancerer en 3D-printet sneaker inspireret af dynejakken

It's provocative, it gets the people going?

De danske regntøjskanoner hos Rains har fra tid til anden nogle ret så vilde idéer, der måske rækker mere ud mod modebranchens runways, end det ordinære. Og mens deres nye Rains Puffer Sneakers ser ret vilde ud, er det nok alligevel primært på det mere konceptuelle plan, at de fungerer bedst. 

Den tekniske historie bag de nye danske sneaks er dog meget god:

Rains har sammen med Zellerfeld udviklet Puffer Sneakers ved hjælp af ny 3D-printteknologi. Teknologien har gjort det muligt at skabe en sneaker, der ikke bare er et fashion statement.

ANNONCE
Rains Puffer Sneaker fra oven - Rains lancerer en 3D-printet sneaker inspireret af dynejakken Rains Puffer Sneaker fra oven

Skoen er inspireret af dynejakkens karakteristiske puffer-element, hvilket har givet sneakeren et unikt og provokerende udtryk. Zellerfelds 3D-printteknologi har gjort det muligt at skabe puffer-elementer, der består af 90% luft, hvilket gør skoen utrolig let og komfortabel at bære.

Skoens puffer-element er skabt ved hjælp af en unik 3D-printteknik, hvor materialet bliver lagt lag på lag, indtil det får den ønskede form og struktur. Denne proces eliminerer behovet for traditionel produktion og gør det muligt at skabe komplekse og detaljerede designs, der tidligere var umulige at lave.

Det er fedt at se en dansk virksomhed som Rains kaste sig ud i en innovativ teknologi som 3D-print, især når man tænker på, at det primært er internationale giganter som Adidas og Nike, der hidtil har domineret på området. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce