Connery

Pinboys - Teenage Wasteland

Pinboys, bandet med base i Århus og med hele verden som destination har nu udgivet deres første fuld-længde album; Teenage Wasteland.

2 ud af 6 stjerner
Pinboys - Teenage Wasteland
Jeg sidder med et lækkert blå/sort album i hånden, smækker cd'en i anlægget, fyrer op for højtalerne og må herefter bare fare rundt og hoppe energisk med: Der er dømt rocket pop-punk helt ud til fingerspidserne. 

Der er ikke noget at sige til, at Pinboys har lagt resten af verden ned, været på tour i USA og europa, erobret mere end 9.000 dedikerede fans på myspace, indtaget toppladser på
Singleudspillet, My Everlong, der også er det første nummer på pladen, sætter med sine pumpende rytmer stilen for resten af albummet. Det er helt igennem et lækkert album fyldt med gedigne hits og catchy lyrik. Ikke mindst samspillet mellem de to sangere gør Pinboys til en unik delikatesse i sin genre. Hvad der adskiller dem fra andre indenfor punkrocken - eller punkpoppen om man vil - er nemlig brugen af både en kvindelig og en mandlig forsanger, og det er i sig selv en oplevelse, man bør unde sig selv. De to sangeres stemmer supplerer hinanden aldeles vidunderligt.

Mange af Pinboys' tekster omhandler kærlighedens evigt aktuelle tema med alt hvad det indebærer af knusende nedture og berusende opture. Kort sagt handler det om livets nødvendige valg og erfaringer, på godt og ondt; dog uden at blive sukkersødt og voldsomt ramt af klichérim og andre kedelige tendenser. Lytter man pladen fra ende til anden bliver man i lidt over 40 minutter vidne til, hvad der gemmer sig inde i os allesammen. Det siver simpelthen insisterende, harmonisk og talentfuldt ud af lofter og gulve med intelligente instrumentale detaljer og blødende lyrik.

Pinboys har med Teenage Wasteland skabt et overordentlig ærligt album, der simpelthen burde være at finde i enhver cd-samling med respekt for sig selv, når den udkommer d. 15. marts! På pladen findes, blandt andet Nothing Left To Lose, A Story To Tell, I Hate All The Things You Love og Bleach (Save Me), som nogle nok allerede vil kende fra
ANNONCE
Pinboys - Teenage Wasteland
Teenage Wasteland, er et album, som jeg vil mene ikke blot henvender sig til de yngste teenagere, men også til det mere voksne publikum. Eneste krav; Vær forberedt på en band, der er så sprængfyldt med energi, at det kommer til at risle i dine årer og tvinge din krop ud i rytmiske krumspring.

Det kan umuligt passe, at det kun er resten af verden, der kan høre det, så byd velkommen til Pinboys; det er ved at være på høje tid, de får den anerkendelse de har kæmpet for og fortjener i deres eget hjemland også.

Pinboys får hermed 4 solide stjerner for imponerende godt arbejde og en superfed oplevelse!

Så se at komme afsted, ned i butikken og køb dit eget eksemplar af Teenage Wasteland og ud og oplev dem give den gas, live. NU!

Læs mere om Pinboys på deres officielle hjemmeside her eller lyt til musikken på myspace
 
I forbindelse med udgivelsen af Teenage Wasteland d. 15. marts giver Pinboys en række koncerter i Danmark:

15. marts, Lades Kælder, Kbh
16. marts, Musikcafeen, århus
23. marts, Kansas City, Odense
12. maj, Puls Festivalen, Århus
8. juni, Gimle, Roskilde

Desuden har Pinboys fået tjansen som opvarmningsband for Fall Out Boy i Vega d. 21. marts!

Tracklisting:
01.
My Everlong
02. Nothing Left to Lose
03. Dead Reasons
04. A Story to Tell
05. Tonight (We Beat the Beats)
06. Signing Off
07. Honest to Say
08. I Hate All the Things You Love
09. End of the Road
10. You
11. The End
12. Bleach (Save Me)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce