Connery

Paranormal Activity 5 vinker farvel til din nattesøvn

Denne gang med fokus på dæmoner, man rent faktisk kan se!

Paranormal Activity 5 vinker farvel til din nattesøvn

Paranormal Activity kom i 2007 på banen som en filmprojekt, der kom til at indtjene 7000 gange flere penge ind på kontoen i forhold til, hvor meget det kostede at lave den. 

Med sådan en pengemaskine i hænderne, så kan man hurtigt forudse begyndelsen af en franchise - og her i 2015 er vi nu nået til den femte film i rækken, dog med en enkelt spin-off i 2014. Filmen hedder ikke officielt '5', men har derimod tilnavnet 'The Ghost Dimension'.

Personligt hørte jeg til den lejr, som var ved at skide grønne grise under den første film, og efterfølgende har jeg som en trofast fan kigget nærmere på de nye produktioner - den seneste spin-off var desværre utroligt skuffende, men femmeren kommer måske på banen med lidt ny energi. 

5'eren kommer på banen med et plot, hvor man rent faktisk (eftersigende) kommer til at se selve den paranormale aktivitet - jeg har altid den holdning, at noget ukendt er mere uhyggeligt end en konkret fare eller et konkret monster, men jeg vælger alligevel lige at give filmen en chance.

Hey, hvad skal man også bruge den nattesøvn til? Tjek traileren ud herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce